Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Clădire de birouri P+1, în suprafață de 110 mp și teren intravilan în suprafață de 192 mp, situate în Călărași, str. București, nr. 356 bis

Cod produs: 40048, Calarasi - Calarasi, TMUCB SA

Specificatii:

Intravilanda
Suprafata construita (m2)110
Suprafata teren (m2)192
Utilitatiapa, curent electric, canalizare

Proprietatea este compusă din teren in suprafata de 192 mp conform acte si 192 mp conform masuratori, pe care este edificata (conform cadastru si Extras CF): 1 corp de cladire (Sediu Firma birouri - Cladire P+1E)

Proprietatea este amplasată într-o zonă semicentrala a municipiului Calarasi, pe Str. Bucuresti, la intrare in oras dinspre loc. Modelu.
Amplasamentul este racordat la toate utilităţile necesare funcţionării.
Zona este caracterizata de prezenta proprietatilor comerciale, industriale dar si rezidentiale (case).
Terenul este plan, condiţiile de fundare fiind normale. Amplasamentul are front direct la Str. Bucuresti.

Descriere constructie: constructia realizata pe fundatie din beton, structura de rezistenta din beton armat, peretii din bca, acoperisul pe sarpanta din lemn cu invelitoarea din azbociment; inchiderile exterioare sunt mixte: tamplarie metalica/lemn (la ferestre); tamplaria interioara este din lemn; pardeselile sunt placate cu gresie in tot spatiul; grupul sanitar de la parter si dusurile prezinta placaje cu faianta; conform inspectiei realizate compartimentarea la parter este: spatii birouri, spatiu tip vestibul intrare, spatii anexe, grupuri sanitare, dusuri; compartimentarea la etaj este: hol, 6 camere;
Constructia dateaza din anul 1991 cf. mentiunilor din schita cadastrala si din Extrasul CF. Proprietatea dispune de apa curenta, iar incalzirea se face intr-un singur birou cu soba pe lemne.
Proprietatea este racordata la toate utilitatile de la reteaua municipala (apa, canalizare si curent electric). Gazele sunt in imediata apropiere, la gard.
Aspectul general este satisfacator, utilitati complete, stare tehnica generala medie, necesita lucrari de renovare a finisajelor, a instalatiei sanitare si instalarea unui sistem de incalzire.

Status amplasament: stare medie, necesita renovarea finisajelor si instalatiei sanitare; refacerea instalatiei de incalzire;

Nr. Topo: 24786
Terenul are o forma neregulata, este plan si are un front de 1,07 m la Str. Bucuresti.
Accesul auto şi pietonal se poate efectua direct din str. Bucuresti. În zonă există mijloace de transport în comun înspre principalele zone ale oraşului.
Teren in exces. Teren in surplus

Dreptul de proprietate asupra terenului cu suprafata de 192 mp cf. acte si 192 mp conform masuratori si constructiei (C1) apartine SC TMUCB SA Bucuresti si este înscris în CF nr. 24786 Calarasi, fiind identificata prin Nr. Cadastral/Topografic: 24786 - pentru teren, respectiv 24786-C1 - pentru constructie.

35,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
Clădire de birouri P+1, în suprafață de 110 mp și teren intravilan  în suprafață de 192 mp, situate în Călărași, str. București, nr. 356 bis
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE