Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Hală producție industrială situată în Jilava, Ilfov

Cod produs: 83293, Ilfov - Jilava, TIMPURI NOI S.A.

Proprietatea se află la ieșirea din București spre Giurgiu, pe Soseaua Giurgiului, Nr. 3-5, în Jilava, într-o zona preponderent industrială.

Accesul la proprietate se face pe drum public asfaltat, prin două porți de acces, fiind posibil inclusiv accesul auto (de mare tonaj).
Accesul la amplasament se face atat pietonal cât și cu masina.

Amplasamentul beneficiaza de utilitati:
• apa – de la retea
• canalizare – de la retea
• energie electrică – de la retea
• gaz metan – de la retea
• telefonie mobila/internet.

Teren în suprafață totala de 15.731 mp situat in intravilanul localitatii Jilava, Ilfov.

Constructii în suprafata totala de 11.564 mp.

Construcție - hală

Constructia, cu regim de înalțime parter, are o suprafata construită de 3057 mp + anexă extratabulară cu suprafață construită de cca 385 mp, an construire: anii ’70-’80, clădire reamenajată după anul 2007. Cladire cu înălțime maximă de cca 7 metri.
Constructia are destinatie de hală producție/depozitare.
Structură constructiva: fundatii continue din beton pe care sprijină cadre de beton, închideri și compartimentări din zidărie cărămidă. Sarpantă metalică cu învelitoare din tablă. Constructia beneficiaza de iluminat natural (ochiuri de lumină în acoperiș și ferestre mari la cca 4 metri de sol).
Corpul de clădire neîntăbulat este situat la intrarea în hală, fiind corp lipit de hală. Este construcție nouă (ridicată după 2007), pe fundatie beton și structura panouri sandwich.

Construcție – hală și clădire administrativă

Construcția, cu regim de înalțime parter+etaj, are o suprafata construită de 5101 mp și suprafață construită desfășurată de cca 8122 mp, an construire: anii ’70-’80, clădire reamenajată după anul 2007. Cladire cu înălțime maximă (în zona halei parter) de cca 7 metri.
Constructia are destinație de hală producție/depozitare și spațiu administrativ - birouri. Aceasta este compartimentată astfel: la parter - zona administrativă și hală; la etaj - spații administrative și spațiu producție/depozitare (se întinde peste jumătate din hala parter). Accesul la etaj se face pe scările interioare (din beton).
Structură constructivă: fundatii continue din beton pe care sprijină cadre de beton, închideri și compartimentări din zidărie cărămidă, panouri sandwich, perete din geamuri termopan tip cortina pe partea administrativă. Acoperiș tip terasă necirculabilă cu grinzi precomprimate/cheson beton și hidroizolație. Constructia beneficiază de iluminat natural (ochiuri de lumină în acoperiș).

4,352,929.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE