Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Transfer de business în domeniul serviciilor de telecomunicații; Infrastructură, tehnologie și contracte în derulare în domeniul telecomunicațiilor

Cod produs: 79475, SAI, Bucuresti - BUCURESTI, 2K TELECOM S.R.L.

Specificatii:

Stoc1

Infrastructura de telecomunicații a 2K Telecom a fost planificată și construită pentru furnizarea serviciilor business destinate cu precădere instituțiilor publice, guvernamentale, băncilor, companiilor cu filiale și puncte de acces răspândite in teritoriu.
Obiectivele propuse la construirea rețelei se referă la parametri necesari pentru furnizarea canalelor de telecomunicații care să suporte aplicații critice: performanța, robustețe, securitate, siguranță, redundantă, flexibilitate, scalabilitate.
Mai mult decât furnizarea serviciilor fie ele Internet, transport, VPN, voce, 2K Telecom propune clienților săi soluții integrate care să raspundă tuturor cerințelor și solicitărilor referitoare la transferul eficient, securizat, politizat al informațiilor.
Echipamentele și tehnologiile folosite la construcția și dezvoltarea rețelei au fost selecționate după analizarea atentă a pieții, a studiilor de caz efectuate de furnizori similari și a testelor îndelungate efectuate în laboratoarele proprii.
S-a urmărit acoperirea în cât mai mare masură a teritoriului Romaniei cu precădere orașele și localitățile care reprezintă centre economice, comerciale, sociale, culturale, puncte potențiale pentru amplasarea de sedii, filiale, puncte de lucru de catre insitutuții și companii, dar și acoperirea rurală favorizată de utilizarea tehnologiilor radio de bandă largă. Astfel, rețeaua 2K Telecom poate furniza servicii business de bandă largă în 90% din orasele și localitățile cu mai mult de 10000 de locuitori și zonele lor limitrofe.
2K Telecom furnizează direct la nivel național soluții de telecomunicații și servicii conexe către clienți importanți precum insituții guvernamentale, companii mari și mjlocii, sau colaborează cu parteneri săi integratori sau furnizori pentru implementarea și operarea unor soluții complexe.
Necesitățile marilor întreprinderi, companiilor multinaționale, băncilor, agențiilor guvernamentale referitoare la diversificarea serviciilor de telecomunicații și maximizarea performanțelor și calității acestora, precum și dorințele de externalizare a administrării, dezvoltării și îmbunătățirii rețelelor, au declanșat transformarea furnizorilor de servicii de transmisiuni de date/voice/video din "ISP - Internet Service Provider" in "MSP - Managed Service Provider".
Practic, un MSP asigură pe lângă furnizarea serviciilor de telecomunicații și echipamentele, aplicațiile, personalul necesar pentru administrarea și monitorizarea acestora, degrevând beneficiarii de problematica sistemelor de telecomunicații și permițând acestora focalizarea pe îndeplinirea obiectivelor principale.
Astfel, serviciile asigurate de 2k Telecom sunt:
Transport și internet
Servicii de transport la nivel național pe suport Radio și/sau fibra optică. Toate echipamentele necesare pentru realizarea conexiunilor sunt instalate, monitorizate și administrate de 2K Telecom, si se încadrează în clasa de echipamente specializate de tip carrier (dedicate operatorilor de telecomunicații).
Toate conexiunile sunt de tip always on, cu garantare și asigurare de paramterii SLA de clasa Business.
Pentru legăturile pe support radio se asigură instalare, reconfigurare, relocare rapidă a conexiunilor pe tot teritoriul țării. (mai puțin de 7 zile de la comandă în aria de acoperire)
Pionier al conceptului MSP în Romania, 2K Telecom, furnizează un portofoliu cuprinzător de servicii de telecomunicații și anexe în regim administrat.
Rețele virtuale private
Infrastructura națională MPLS a 2K Telecom, permite implementarea serviciilor de VPN L2 si L3 prin tehnologie și protocoale dedicate și optimizate pentru astfel de soluții. Se definesc virtualizat instanțele de rutare si VPN pe toate echipamentele 2K Telecom și astfel clientul beneficiază de conectivitate VPN, securizare, asigurare a parametrilor de calitate a serviciului end-to-end.
Pentru securizarea și criptarea suplimentară a fluxurilor de date/voce/video care traversează VPN-ul se pot instala și configura echipamente de tip CPE în locațiile clientului, care vor asigura tunelarea controlată a fluxurilor în funcție de cerințele beneficiarului, precum și criptarea suplimentară a datelor. Configurarea echipamentelor și parametrilor de VPN revine în sarcina 2K Telecom ceea ce degrevează personalul beneficarului de administrare complexă a rețelei. Cererile de modificare/reconfigurare/upgrade se vor efectua de personalul responsabil al clientului prin mijloacele puse la dispoziție de 2K Telecom (telefon, fax, email, interfață web).
Monitorizarea și întocmirea rapoartelor asupra traficului de VPN este realizată tot de personalul 2K Telecom, la nivel general sau specific anumitor cerințe punctuale ale clientului.
Protecție unificată
2K Telecom asigură în regim administrat și servicii de de inspecție a fluxurilor de date în vedere identificării si eliminării amentințărilor generate de atacuri, viruși, spam, access la resurse nepermise, etc. Echipamentele din rețeaua 2K Telecom și cele instalate ca CPE la locațiile clientului, permit rularea motoarelor de analiză a traficului de date pentru viruși și spam, fără a fi necesar ca beneficiarul să instaleze software specializat sau servere suplimentare ca să efectueze aceste sarcini. Bazele de date cu semnături de viruși și listele de adrese și criterii SPAM sunt actualizate în timp real cu verificare a update-urilor din 10 în 10 minute cu serverele dedicate din rețeaua 2K Telecom și/sau cele puse la dispoziție de producătorii echipamentelor. Se întocmesc rapoarte de activitate generice si specifice pentru evenimentele care necesită atenție specială sau efectuarea unor acțiuni suplimentare.
Impreuna cu beneficiarul se stabilesc de asemenea destinațiile URL premise și/sau interzise claselor de utilizatori și se stabilesc reguli si politici de acces pentru impunerea acestor cerințe. Soluțiile propuse de 2K Tececom includ analiza traficului la nivel 4+ si, prin urmare, permit îmbunătățirea criteriilor de identificare și selecție a claselor de trafic.
Administrare și monitorizare
La solicitarea clientului, 2K Telecom asigură și planificarea, configurarea și administrarea echipamentelor din LAN (switchuri, servere), precum și monitorizarea performanțelor retelei, a echipamentelor de rețea sau a serverelor.
Bacup și recuperare în caz de dezastru
2K Telecom va analiza împreună cu beneficiarul cerințele de backup si DR și va propune soluție de back-up OnSite si/sau OffSite atât la nivel hardware, software sau networking. Soluțiile de backup OffSite se pot realiza prin replicarea datelor critice într-o locație distantă a clientului sau în Datacenter 2K Telecom.
Soluțiile implementate de 2K Telecom în ceea ce privește DR, implică configurarea și sincronizarea tuturor echipamentelor din rețeaua furnizorului și a beneficiarului în vederea asigurării continuității serviciilor și către destinația de DR, în caz de dezastru.
Servicii integrate de mesagerie
2K Telecom asigură sisteme integrate și unificate de e-mail și instant messaging pentru clienții săi. Pe serverele dedicate ale 2K Telecom se definesc virtualizat domenii de e-mail și instante de mesagerie în timp real.
Beneficiarul are acces prin intermediul unei interfețe și a unor unelte intuitive și usor de folosit la administrare domeniilor de e-mail și mesagerie instant sau poate apela la inginerii 2K Telecom pentru efectuarea modificărilor sau configurațiilor pentru sistemul de mesagerie integrat.
Voice over IP, video over IP
Toate conexiunile furnizate de 2K Telecom asigură suportul ideal pentru aplicații video și voce în timp real. Astfel, serviciile de voce, acoperă, telefonie intranet, teleconferință, telefonie națională și internațională, precum și transport de fluxuri de voce pentru operatori sau servicii de terminare. Serviciile de telefonie se pot realiza la nivel analogic sau telefonie IP, cu echipamentele beneficiarului sau prin soluții tehnice hardware și software propuse și asigurate de 2k Telecom în regim de închiriere și/sau vânzare.
Serviciile video includ sisteme integrate de videoconferință prin echipamente specializate și protocoale specifice activităților de colaborare la distanță, precum și sisteme de supraveghere și securitate video.
Oferta wholesale
2K Telecom este adepta rețelelor deschise. Orice operator poate negocia acorduri de acces la rețea și/sau acorduri de revânzare a serviciilor 2K Telecom. Aceste acorduri nu sunt doar “acceptate” de către 2K Telecom ci sunt dorite și promovate activ. Mai mult, ne ajutam și sprijinim partenerii în realizarea obiectivelor pe care și le propun.
2K Telecom operează o rețea de telefonie mobilă (PLMN: Public Land Mobile Network). Orice operator autorizat conform legislatiei în vigoare poate deveni operator mobil virtual (MVNO: Mobile Virtual Network Operator) peste rețeaua 2K Telecom.
2K Telecom a început dezvoltarea propriei rețelei mobil 4G LTE în anul 2014. Serviciile mobile 2K Telecom au acoperire națională întrucât 2K Telecom a încheiat un acord de acces la rețea cu un partener care operează o rețea mobilă cu acoperire națională.
Astfel, acoperirea 2K Telecom în ceea ce privește serviciile mobile este de două tipuri:
• acoperire proprie (în rețeaua proprie 4G LTE, banda de 2600 MHz);
• acoperire extinsă / rețea extinsă (prin rețeaua 2G/3G a unui terț).

Oferta de wholesales este destinată:
• operatorilor existenți (în special pentru bucle locale, dar și pentru parteneriate MVNO)
• persoanelor sau firmelor care vor să inițieze o afacere în domeniul comunicațiilor electronice cu ajutorul nostru.
Serviciile disponibile partenerilor sunt:
• date mobile / voce mobilă (vezi oferta MVNO / MVNE)
• date fixe (Internet, VPN, servicii trasport date - pe suport fibră optică și/sau wireless);
• voce fixă;
• servicii de găzduire în data center (rack, server, virtual servers);
• vânzare/instalare/configurare echipamente (routere, switch-uri, servere, telefoane IP, PBX-uri, Wi-Fi, camere IP și alte echipamente pentru supraveghere colocare/închiriere spectru.

Se propun spre vânzare atât activele core, cât și cele non core, întrucât se are în vedere efectuarea unui transfer întreg de activitate, astfel se vând toate activele aflate în patrimoniul 2K TELECOM SRL (active necorporale, imoblizări corporale – construcții specifice domeniului telecomunicațiilor, instalații tehnice și mașini, stocuri, creanțe deținute de societate etc.), inclusiv contractelele aflate în derulare.

În anexa se regăsesc bunurile din patrimoniul societății.

73,579,848.00 LEI

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE