Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

PACHET 1 TURNU MĂGURELE - BUNURI MOBILE SI IMOBILE

Cod produs: 79142, Teleorman - TURNU MAGURELE, ENERGY COGENERATION GROUP S.R.L.

Specificatii:

Stoc1 BUC

Bunurile sunt proprietatea societatii ENERGY COGENERATION GROUP S.R.L. - societate in insolventa in baza Legii 85/2014, societate ce are ca obiect principal de ctivitate producerea de energie electrica prin cogenerare. Bunurile supuse evaluarii sunt atat bunuri imobile, respectiv spatii industriale, administrative si de depozitare + terenurile aferente amplasate pe platforma industriala din Zimnicea si din Turnu magurele, cat si bunuri mobile (utilaje de cogenerare, mijloace de transport, echipamente si instalatii) necesare activitatii din domeniul producerii de energie leectrice prin cogenerare.
Societatea Energy Cogeneration SRL a fost infiintata in 2010, avind mai multe puncte de lucru acolo unde au fost centrale de producere energie si abur tehnologic folosind gazul metan. In perioada desfasurarii activitatii au construite urmatoarele centrale: Zimnicea cu o capacitate de 12 MWh, Turnu Magurele cu o capacitate de 18 MWh, Bacau cu o capacitate de 18 MWH,
Aceste centrale produceau energie electrica si abur tehnologic pentru combinatele de ingrasaminte si pentru Biofuel folosind gaz natural.

Descrierea fluxului tehnologic in cadrul societatii
Producerea de energie si abur tehnologic are urmatorul flux tehnologic: Gazul natural din retea este comprimat cu ajutorul compresoarelor de gaz la o presiune de ~10 bar si introdus intr-o turbina unde in amestec cu aerul se aprinde si pune in miscare un generator care produce curent electric. Gazele arse din turbina sunt dirijate intr-un cazan recuperator prin care circula apa si care prin schimbul de caldura de la gaze se transforma in abur tehnologic necesar in procesul de productie al combinatelor.
Sursa de alimentare cu utilitati a instalatiilor si utilajelor, furnizorul utilitatilor si proprietarul retelelor de utilitati
(apa, canalizare, energie electrica, abur, gaz metan):
- apa: retea Donau Chem S.R.L.
- canalizare: retea Donau Chem S.R.L.
- energie electrica: retea Donau Chem S.R.L.
- gaz metan: retea Donau Chem S.R.L.
Proprietatea este amplasata in zona periferica a orasului Turnu Magurele, pe platforma fostului combinat chimit, pe str. Portului, nr. 1, in vecinatatea fluviului Dunarea. Zona prezinta un caracter preponderant industrial. Traficul rutier este redus. Zona este redus populată. Accesul la proprietate se face
printr-un drum de acces din str. Portului (DN 52). Colectarea gunoiului este asigurata de catre serviciile specializate ale Primariei municipiului, acesta fiind transportat la groapa de gunoi a orasului. Echiparea cu utilităţi a amplasamentului:
 racord la energie electrica;
 racord la retea de apa si canalizare a orasului;
 racord la reteaua de gaz metan;
 racord telefonic.
Descrierea terenului
Terenul cu N.C. 22056, in suprafata de 8.735 mp, este plan, are o forma literei L si este amplasat pe latura vestica a platformei industriale. Accesul se face prin drumul in cota indiviza / de servitute din incinta. Orientarea terenului este nord - sud pe lungimea sa. Terenul este acoperit de constructii si platforma betonata, cu un grad mediu de depreciere. Terenul dispune de toate utilitatile platformei industriale. Categoria de folosinta a terenului este curti – constructii.

716,990.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE