Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Fabrica de sârmă și produse din sârmă Beclean

Cod produs: 87666, Bistrita Nasaud - Beclean, DAN STEEL GROUP BECLEAN S.A.

Societatea DAN Steel Group Beclean are sediul central in orasul Beclean, pe strada Valea – Viilor nr. 3, este organizata in spatii de productie separate pentru trefilare, zincarea sarmelor, confectionarea cuielor, plastifierea panourilor de gard si a confectionarii gabioanelor, precum si cladiri destinate depozitarii produselor, activitatilor auxiliare si administrative.

Proprietatea este delimitată de strada Valea Viilor și calea ferată la Nord, la Vest de strada Valea Viilor, iar la Sud și Est terenuri libere.

Terenul este in supratata totala de 406.606 mp din care 361.590 mp – teren intravilan
si 45.016 mp – teren extravilan iar constructiile au o suptafata totala utila de 75.460 mp

Prezentarea amanuntita a terenurilor si constructiilor care compun amplasamentul se regaseste in atasamentul pdf.

Obiectul de activitate al firmei era productia de:- sarma moale;- sarma moale zincata;- sarma pentru poligrafie si incaltaminte;- cuie;- impletituri din sarma;- sarma moale neagra;- plase sudate;- panouri gard zincat.

Masinile, utilajele si instalatiile folosite pentru productie sunt cele specifice activitatilor metalurgice si prelucrarilor mecanice atat la cald cat si la rece acestea au fost achizitionate din tara in proportie mai mica, iar cele mai multe din import, ulilaje de productivitate mare, moderne, fiind comandate automat.
Printre principalele masini si utilaje se pot exemplifica: masinile de trefilat de tip UDZSA 2500; UDZSA 1250 ; UDZSA 630 ; UDZVG; KISTNER; HERBON; . Linii de plase sudate, linii pentru confectionat panouri bordurate pentru gard, linii de zincare a sarmei atat termic cat si electrolitic, masini automate de impletit plase, masini automate pentru confectionat cuie, linii automate de ambalat cuiele in cutii de anumite dimensiuni, o linie moderna pentru plastifierea panourilor
de gard, masini automate de impletit plase cu ochiuri hexagonale pentru confectionat gabioane, linie automata pentru sudat plasa in rulou.

25,990,115.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE