Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Apartament 3 camere, Bloc Rin Grand Residence, București, sector 4

Specificatii:

Balcon/TerasaBalcon
Nr. Camere3
Etaj11
Suprafata utila (m2)84

APARTAMENT 121,CORP B,ET 11 din 13, BLOC RIN GRAND RESIDENCE, Corp B, BUCURESTI,SOS VITAN BERZESTI,NR 7D-7E,S4
Suprafața 84 mp
CF 213211-C1-U123

Imobilul este amplasat pe soseaua Vitan -Barzesti nr 7 D, la o distanta de 5 km de Piata Unirii, aprox. 3 km de Parcul Tineretului, 3 km de Mall Vitan.
Beneficiaza de curte imprejmuita, de acces cu bariere, de monitorizare permanenta, face parte dintr-un Complex format din mai multe corpuri de blocuri, care beneficiaza de loc de joaca pentru copii, de gradinita in incinta, de magazine cu diferite profile de activitate, de piscina si sala de sport, coafor si salon de intretinere corporala.

Imobilul este finisat cu fatada ventilata, are spatii comune ingrijite cu sisteme de incalzire, racire si ventilatie centralizata, beneficiaza de 2 lifturi de acces catre etajele superioare, de posibilitatea inchirierii locurilor de parcare.

Apartamentul are o suprafata utila de 84 mp, este decomandat, are 2 bai, bucatarie deschisa, doua dormitoare, un view larg si este foarte luminos.
Apartamentul se vinde nemobilat, neutilat.

Zona permite acces rapid catre toate celelalte zone ale Capitalei, exista statie STB in fata Complexului, sunt 3 statii de autobuz pana la Metrou Aparatorii Patriei.

92,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE