Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Proprietate imobiliară reprezentată de Bloc de locuințe - cămin de nefamiliști compus din teren în suprafață de 1.295 m.p. înscris în CF 402914 și construcțiile Cămin de nefamiliști în suprafață construită de 594 m.p. și centrală

Cod produs: 83354, Timis - Lugoj, WITEXT S.A.

Specificatii:

Balcon/TerasaBalcon
Nr. Camere89
Etaj4
Suprafata utila (m2)2376

Terenul aferent proprietăţii imobiliare este un teren cu o suprafaţă de 1.295 m.p., teren proprietate exclusivă. Dreptul de proprietate asupra terenului este înscris în CF 402914/Lugoj, nr. cadastral 402914.
Terenul aferent amplasamentului este situat pe str. Nicolae Titulescu, zona semicentrală, zona podului de pasarelă peste calea ferată de pe drumul de ieşire din localitate către Buziaş. Zona în care este amplasată proprietatea este o zonă mixtă, formată din proprietăţi rezidenţiale de tip casă de locuit cu teren aferent, precum şi amplasamentul industrial din patrimoniul WITEXT S.A. Vecinătăţile imediate sunt proprietăţi rezidenţiale de tip casă de locuit, amplasamentul de tip productiv din patrimoniul WITEXT S.A. şi linia de cale ferată Timişoara-Caransebeş.
Utilităţi: terenul este racordat la următoarele reţele utilitare şi edilitare:
- reţeaua de aprovizionare cu energie electrică de iluminat şi forţă,
- racord la reţeua edilitară urbană (apă, gaz şi canal),
- încălzire centrală proprie pe gaz.
Căminul de nefamiliști este o construcţie cu destinaţie rezidenţială, de tip bloc locuinţe cămin nefamilişti, cu regim de înălţime P+4E, având o suprafață construită de 594 m.p., respectiv o suprafață utilă de 2.376 m.p. iar anul P.I.F. este 1975 (estimat).
Construcţia este dotată cu următoarele instalaţii utilitare şi edilitare:
- instalaţie electrică de iluminat, cu întrerupătoare şi corpuri electrice clasice, în majoritatea camerelor lipsesc corpurile electrice,
- instalaţie de apă şi canalizare, cu obiecte sanitare clasice,
- încălzire microcentrală pe gaz metan, cu calorifere din fontă, ţevi din oţel, instalaţii clasice

638,200.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE