Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Centru comercial situat în Limassol, Cipru

Cod produs: 82374, - Limassol, CITR CYPRUS LTD

Specificatii:

VitrinaDa

Situat în Omonia, Limassol în apropierea zonei de centrul orașului Limassol, Portul Limassol, cu acces ușorla autostradă și bulevarde comerciale, precum și diverse facilități, cum ar fi restaurante, supermarketuri, magazine.
Omonoias Avenue este dezvoltat în principal cu clădiri comerciale (de mai multe vârste / stiluri / calitate) care constau din magazine / showroom-uri la parter și birouri și apartamente la etajele de mai sus.
Proprietatea este o clădire comercială,construită în 1994. Clădirea este situată
pe un teren de 1150 mp

Descriere

Subsol: Subsolul proprietății este considerat o zonă de parcare deschisă, cu spații de depozitare separate, care sunt în prezent închiriate și utilizate parțial ca sală de sport și parțial ca școală de arte marțiale. Subsolul are o suprafață totală de aproximativ 700 mp (loc de parcare) și 150 mp spații de depozitare (conform măsurătorilor neoficiale ale planului arhitectural).

Zona de depozitare la parter (zonă de parcare acoperită): Parterul constă dintr-o zonă de parcare acoperită de aproximativ 185mp, care a fost închisă și transformată într-o zonă de depozitare.

Magazin la parter și mezanin: Magazinul de la parter are o suprafață totală de aproximativ 215 mp și constă dintr-o zonă comercială de spațiu deschis. Mezaninul magazinului are o suprafață totală de aproximativ 119 mp și este format din două spații de birouri (cu gips-carton și materiale din sticlă), o zonă de bucătărie și o zonă de wc. Accesul la mezaninul magazinului se realizează printr-o scară interioară din zona magazinului de la parter.

Zonele de apartament la etajul 1: Zonele de apartamente la mezanin / etajul 1 sunt situate în partea de nord-est a mezaninului / etajul 1 al clădirii și constă din patru apartamente studio. Pe baza licenței de construcție inițiale și a planurilor arhitecturale neoficiale furnizate, zona constă din două apartamente cu 2 paturi care au fost transformate în 4 apartamente garsoniere fără permisele necesare și necesare garantate. Cele patru apartamente garsoniere au o suprafață totală de aproximativ 170 mp și sunt închiriate separat. Pe baza informațiilor orale furnizate de proprietar, fiecare apartament constă dintr-o zonă de living / dormitor în spațiu deschis cu bucătărie și baie.
Etajul 2: Pe baza licenței de construcție inițiale și a planurilor arhitecturale neoficiale furnizate, etajul 2 constă din două spații de birouri situate în partea de sud-vest a etajului, un apartament cu 1 pat situat în partea de mijloc-sud a etajului și un apartament cu 3 paturi situat pe partea de nord-est a etajului, care au fost toate transformate și închiriate ca un spațiu de birou fără permisele necesare și necesare asigurate. Intern spațiul convertit are o suprafață totală de aproximativ 362 mp și este separat într-un număr de spații de birouri mai mici, w.c. zone și bucătărie.
Etajul 3: Pe baza licenței de construcție inițiale și a planurilor arhitecturale neoficiale furnizate, etajul 3 constă din două spații de birouri situate în partea de sud-vest a etajului, un apartament cu 1 pat situat în partea de sud-mijloc a un apartament cu 2 paturi situat pe partea de nord-est a etajului, care au fost toate transformate și închiriate ca trei birouri separate, fără permisele necesare și necesare asigurate. În interior, cele trei birouri au o suprafață totală de aproximativ 329 mp și sunt separate intern într-un număr de spații de birouri mai mici, w.c. spații și bucătărie pe spațiu de birou și sunt închiriate către trei chiriași diferiți.
Etajul 4: Etajul 4 este format din șapte apartamente studio. Pe baza licenței de construcție inițiale și a planurilor arhitecturale neoficiale furnizate, etajul constă din două spații de birouri situate în partea de sud-vest a etajului și un apartament cu 3 paturi situat pe partea de sud-nord și nord-est a etajului, care au fost transformate în șapte garsoniere fără permisele necesare și necesare garantate. Cele șapte apartamente (suprafața totală a etajului) constau dintr-o suprafață totală de aproximativ 293mp și sunt închiriate separat. Pe baza informațiilor orale furnizate de proprietar, fiecare apartament constă dintr-o zonă de living / dormitor în spațiu deschis cu bucătărie și baie.


Chiria pe lună este de 10.520 Euro

3,000,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE