Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Showroom situat în Limassol, Cipru

Cod produs: 82353, - Limassol, CITR CYPRUS LTD

Specificatii:

VitrinaNu

Situat în Kato Polemidia, Limassol, la intersecția bulevardului Spyros Kyprianou și strada Eugenios Voulgareos, vizavi de fabrica de fructe „Limnia” și la aproximativ 50 de metri vest de sensul giratoriu Jumbo și IKEA.
Zona în care se află este caracterizată de dezvoltări mixte rezidențiale și comerciale cu clădiri înalte cu magazine la parter și apartamente sau birouri la etajele superioare.

Proprietatea aparține zonei urbane Ka5 cu un factor de construcție mediu de 1,00: 1, acoperire de 0,50: 1 pe 3 etaje și utilizarea predominantă ca rezidențială.
Proprietatea este formată din două terenuri cu o suprafață totală de 2.043 mp. și un showroom cu mezanin, birouri la primul etaj al clădirii, locuri de parcare la subsol.
Clădirea are o vechime de aproximativ 9 ani și este construită cu materiale de bună calitate cu cadru din beton armat, zidărie tencuită și vopsită din cărămidă și acoperiș plat din plăci. Are geamuri extinse.
Se compune din următoarele utilizări:
subsol
Spațiu de depozitare și auxiliar al suprafeței totale 665 mp (se menționează că, conform planurilor arhitecturale aprobate, utilizarea legală a subsolului este un loc de parcare)
Parter
Spațiu expozițional pentru pardoseli și obiecte sanitare, spațiu pentru birouri, bucătărie, 2 toalete și toaletă pentru persoane cu dizabilități, suprafață totală 500 mp aprox.

Mezanin
Spațiu expozițional pentru obiecte sanitare, spațiu de birouri, bucătărie, 2 toalete și 1 toaletă pentru persoane cu dizabilități, în total sunt de aprox. 250 mp.
Etaj
Spațiu de birouri, sală de ședințe, bucătărie și 2 toalete cu o suprafață totală de aprox. 450 mp.
Are podea înălțată în toate culorile (cu excepția subsolului care are podea epoxidică), vitrine și ferestre din gil și uși interioare din lemn. Are tavan fals, unități de aer condiționat tip casetă, sistem geotermal și sistem de alarmă și stingere a incendiilor, deservite de un lift și 2 case de scări.
Clădirea are un aspect foarte bun și este într-o stare și întreținere foarte bune.

3,165,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE