Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Spațiu comercial situat în Lupeni, jud. Hunedoara

Cod produs: 80909, Gorj - Lupeni, SUCCES NIC COM SRL

Specificatii:

VitrinaDa

Proprietate imobiliară spațiu comercial având o suprafață construită de 645,025 mp si teren în cotă indiviză de 145,069 mp. Proprietatea imobiliară „Spațiu comercial" este situată în localitatea Lupeni, strada Păcii, nr. 9, bloc 4, Parter, județul Hunedoara. Imobilul este înscris în cartea funciară nr. 60033-C1-U1 UAT Lupeni, nr. cadastral 1581/a/13/P/S1.
Zona în care este amplasată proprietatea imobiliară este constituită din blocuri de locuințe și spații comerciale amplasate la parter de bloc, în aprooierea Școlii Generale nr. 2 din localitate. Blocul la parterul căruia se află proprietatea imobiliară prezintă fundații din beton armat, structura de rezistentă din plăci prefabricate. Acoperișul blocului este tip șarpantă din lemn.
Finisajele interioare constau în pardoseli cu mozaic, beton respectiv gresie, zugrăveli cu var, placări cu faianță în grupurile sanitare, tâmplărie exterioară metalică.
Instalatie electrică: alimentare cu energie electrică de la rețeaua publică, instalație electrică îngropată, prize electrice monofazice cu sau fără contact de protecție, după natura consumatorului utilizat.
Instalatie de apă-canal: alimentarea cu apa din rețeaua orașului, deversarea apelor menajere se face în sistemul de canalizare al orașului.
Imobilul este ipotecat în favoarea Băncii Transilvania S.A.

415,530.00 LEI

Pretul nu include TVA
Spațiu comercial situat în Lupeni, jud. Hunedoara
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE