Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

„Teren si constructie industrială” situat în Târgu Jiu, Str. Prelungirea 23 August (Depozit de materiale Amaradia)

Cod produs: 80807, Gorj - Tg Jiu, SUCCES NIC COM SRL

Proprietate imobiliară teren și construcție industrială, situată în Municipiul Târgu Jiu, Strada Prelungirea 23 August, (Depozit de materiale Amaradia).
Proprietatea se compune din teren intravilan, categoria de folosință curți construcții cu suprafața de St=13.086 mp din măsurătorile cadastrale, împreună cu construcția anexă cu suprafața construită la sol de 108 mp. Construcție anexă cu suprafața de 108 mp - Cântar pod basculă. Cabina operatorului realizată din zidărie portantă, cu acoperiș tip terasă și tâmplârie exterioară din pvc cu geam termopan.
Proprietatea este amplasată în zona periferică a Municipiului Târgu Jiu, pe strada Prelungirea 23 August (Depozit de materiale Amaradia). Proprietatea este amplasată în apropierea intersecției străzii Agriculturii cu Aleea Teilor. În zonă se găsesc toate utilitățile necesare, respectiv: apă, curent electric, gaz metan, internet, cablu tv, sistem de canalizare menajeră. Accesul la proprietate se poate realiza prin intermediul altor proprietăți aparținând aceluiași proprietar. Fizic accesul se poate realiza și prin zona de nord a proprietății, unde conform Actului de dezmembrare, lotul se învecinează cu Consiliul Local.
Imobilului evaluat este ipotecat în favoarea Băncii Transilvania S.A.

595,800.00 LEI

Pretul nu include TVA
„Teren si constructie industrială” situat în Târgu Jiu, Str. Prelungirea 23 August (Depozit de materiale Amaradia)
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE