Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

„Teren, sediu administrativ și anexă” situat în Târgu Jiu, Str. Prelungirea 23 August

Cod produs: 80804, Gorj - Tg Jiu, SUCCES NIC COM SRL

Proprietate imobiliară „Teren, sediu administrativ și anexa”, situată în Municipiul Târgu Jiu, Strada Prelungirea 23 August,
Proprietatea este amplasată în zona periferică a Municipiului Târgu Jiu, pe strada Prelungirea 23 August (Depozit de materiale Amaradia). În zonă se găsesc toate utilitățile necesare, respectiv: apă, curent electric, gaz metan, internet, cablu tv, sistem de canalizare menajeră. Accesul la proprietate se realizează prin zona de sud a proprietății imobiliare prin intermediul drumului secundar Ds 15.
Proprietatea este înscrisă în cartea funciară nr. 39503 Târgu Jiu, număr cadastral 39503.
Proprietatea se compune din teren intravilan, categoria de folosință curți construcții cu suprafața de St=2.755 mp din măsurătorile cadastrale, împreună cu construcțiile:
Construcția C1 - Construcție administratiă cu suprafața construită la sol de 523 mp;
Regim de înălțime P+2E. Fundatii continue din beton armat structură din cadre din beton armat. Închideri și compartimentări din zidărie din cărămidă pentru parter și etajul 1, respectiv zidărie din BCA pentru etajul 2. Acoperișul este de tip șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă lindab, tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan, ușile de la intrare sunt metalice. În zona de est a proprietății tâmplăria exterioară lipsește. Tâmplăria interioară este realizată doar partial cu uși din PVC cu geam termopan la parter. Pardoselile sunt din beton, parțial în unele birouri pardoseli cu parchet laminat. Instalația electrică este parțial realizată lipsind aparatajul electric. Instalații sanitare doar la parterul imobilului.
Construcția C2 — Construcție anexă, cu suprafața construită la sol de 81 mp, nu a fost identificată
Construcția C3 — Construcție anexă cu suprafața construită la sol de 68 mp.

Imobilul este ipotecat în favoarea Banca Transilvania SA

1,246,500.00 LEI

Pretul nu include TVA
„Teren, sediu administrativ și anexă” situat în Târgu Jiu, Str. Prelungirea 23 August
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE