Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

„FABRICA DE OXIGEN” situată în Tg-Jiu, str. Aleea Macului, nr. 3

Cod produs: 80800, Giurgiu - Tg Jiu, SUCCES NIC COM SRL

FABRICA DE OXIGEN, compusă din teren în suprafață măsurată de 7061 mp și construcții industriale C1-C11, cu suprafața construită la sol total de 1270 m , situate în Aleea Macului, nr. 3, Tg-Jiu, jud. Gorj.
Proprietatea este înscrisă în Cartea Funciară nr. 41876 Tg Jiu, nr. cadastral 5299.
Componența imobilului conform extrasului de carte funciară:
5299 - Teren intravilan, curți construcții, cu suprafața măsurată de 7061 mp
Ocupat de construcții industriale platforme și căi de circulație. Accesul se face indirect pe drumul de acces MIRFO, 0,2 km din Bdul Ecaterina Teodoroiu.
5299-C1 - Cabina comandă cu suprafatț construită de 17 mp
Clădire nivel înălțime parter, înălțime de 2,5 m, nefinalizată. Fundații din beton, zidărie de cărămidă, planșeu de beton. Fără utilități/
5299-C2 - Cabina comandă cu suprafața construită de 11 mp
Clădire nivel înălțime parter, înălțime de 2,5 m. Fundații din beton, zidărie de cărămidă, planșeu de beton, terasă cu hidroizolație. Utilități: curent electric.
5299-C3 - Stație recirculare cu suprafața construită de 27 mp
Construcție specială tip bazin colectare și recirculare apă, semiîngropat. Fundații: placă de bază, pereți și tavan din beton armat. Utilități: curent electric.
5299-C4 - Stație pompe căldură cu suprafața construită de 120 mp
Clădire hală industrială. Fundații și plașeu din beton, zidărie de cărămidă. Terasă cu hidroizolație. Utilități: curent electric.
5299-C5 - Cabină poartă cu suprafața construită de 11 mp
Clădire cu copertină, nivel înălțime parter. Fundații și planșeu de beton, zidărie portantă de cărămidă. Copertină din stâlpi metalici din țevă, cu învelitoare din plăci de azbociment.
5299-C6 - Remiza PSI cu suprafața construită de 187 mp
Hală industrială din două corpuri, nivel înâlțime parter. Corpul 1: fundații din beton, stâlpi și grinzi din beton armat, închideri din plăci/fâșii de BCA, planșeu de beton cu fâșii prefabricate de acoperiș tip ECP, terasă cu hidroizolații. Corpul 2: fundații din beton, zidărie de cărămidă, planșeu de beton cu fâșii prefabricate de acoperiș tip FGP, terasă cu hidroizolație. Utilități: curent electric, apă, canalizare.
5299-C7 - Stație de îmbuteliere cu suprafața construită de 245 mp
Hală industrială cu rampă de descărcare. Fundații de beton, stâlpi și grinzi de beton armat, închideri din plăci/fâșii de BCA, planșeu de beton cu fâșii prefabricate de acoperiș tip ECP. Terasă cu hidroizolații și copertină din zbociment pt rampă. . Utilități: curent electric, apă, canalizare.
5299-C8 - Priza de aspiratie cu suprafața construita de 7 mp
5299-C9 - Post trafo cu suprafața construită de 32 mp
Construcție specială. Fundații de beton, stâlpi și grinzi de beton armat, închideri din plăci/fâșii de BCA cu panouri din structură metalică cu geamuri, planșeu de beton cu fâșii prefabricate de acoperiș tip ECP. Terasă cu hidroizolație.
5299-C10 - Fabrica de oxigen cu suprafața construită de 476 mp
Hală industrială înălțime 5m. Fundații de beton, stâlpi și grinzi de beton armat, închideri din plăci/fâșii de BCA cu panouri din structură metalică cu geamuri, planșeu de beton cu fâșii prefabricate de acoperiș tip ECP. Utilități: curent electric, apă, canalizare.
5299-C11 - Stocător de oxigen lichid cu suprafața construită de 137 mp.
Hală industrială înălțime 5m. Fundații de beton, stâlpi și grinzi de beton armat, închideri din plăci/fâșii de BCA și structură metalică cu fâșii de gem armat și geam simplu, planșeu de beton cu fâșii prefabricate de acoperiș tip ECP. Utilități: curent electric, apă, canalizare.
Dreptul de proprietate asupra imobilului evaluat este ipotecat in favoarea Băncii TRANSILVANIA SA

Construcțiile cu dotările, echipamentul și instalațiile sunt destinate și funcționează într-un proces tehnologic de producere a oxigenului industrial, necesar proceselor de producție ce se desfășoară la societatea GRIMEX SA.

681,858.00 LEI

Pretul nu include TVA
„FABRICA DE OXIGEN” situată în Tg-Jiu, str. Aleea Macului, nr. 3
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE