Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Amplasament industrial situat în Iași, calea Chișinăului, nr. 132A

Cod produs: 79829, Iasi - Iasi, TECHNOSTEEL LBR SRL

Specificatii:

Intravilanda
Suprafata construita (m2)43894.82
Suprafata teren (m2)93102

Amplasamentul se află în zona cunoscută în localitate ca fiind "Zona Industrială / Baza 3 / Carrefour Felicia".

Raportat la suprafața localității, zona este una de dimensiuni mari iar în ce privește poziția în cadrul localității, este una mediană, cu un nivel de importanță mare. Zona analizată este una cu densitate medie a populației (cu tendință de stagnare), vârsta medie fiind la nivelul mediei pe localitate (cu tendință de stagnare).

Din punct de vedere economic, zona este una mediu dezvoltată, aici fiind amplasate un număr mare de proprietăți similare cu amplasamentul Technosteel; printre societăţile ce-şi desfăşoară activitatea în zonă sunt: centrele commerciale Felicia şi E-Gros, Praktiker, Leroy Merlin, Kaufland, Lidl, SC CERAMICA SA, SC ARCELOR MITALL TUBULAR PRODUCTS IASI SA., Coca-Cola, REMAT, TECHNOSTEEL, SACOM AGRO, ADIMET, NUTRIMOLD, CERAMICA SA, CET, SC IASICONF SA, IASITEX SA, neexistând posibilitatea să se mai dezvolte și alte ”unități” (teren liber foarte puțin, fără posibilitatea construirii de noi clădiri). Clădirile de pe proprietățile similare din zonă sunt atât clădiri noi cât şi clădiri vechi numărul acestora fiind mare; există tendințe de conversie a proprietăților din zonă pentru alte utilizări.

Principala arteră de circulaţie în zonă este Calea Chişinăului, arteră asfaltată cu 2 benzi pe sens având un nivel de întreţinere foarte bun. Accesul către proprietatea analizată se realizează direct de pe artera principală de circulaţie din zonă dar şi de pe o alee betonată secundară.

Vecinii imobilului sunt:
- la Nord - Calea Chișinăului
- la Nord Vest - Str. Bucium
- la Vest - Complex Comercial Felicia (fostul amplasament al SC Adimet SA)
- la Sud - Diverse proprietăți industriale
- la Est - Arcelor Mittal Tubular Products Iași SA

În zona în care este amplasată proprietatea sunt prezente următoarele rețelele urbane:
- Energie Electrică
- Apă Potabilă
- Canalizare
- Gaze Naturale
- Termoficare
- Cablu TV
- Telefonie Fixă
- Telefonie Mobilă

Principalele mijloace de transport în comun de persoane ce circulă în zonă (situate la o distanţă de maxim 500 ml) sunt:
- Autobuze
- Microbuze
- Tramvaie

Pe lângă mijloacele de transport în comun persoane Municipiul Iaşi beneficiază şi de următoarele tipuri de transport (persoane şi mărfuri) între localităţi:
- Feroviar
- Aerian

11,950,668.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE