Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Proprietate de tip zootehnic - Fermă pentru creșterea porcinelor - Pig Farm SRL

Cod produs: 77651, Iasi - Coarnele Caprei, PIG FARM S.R.L. (B)

Specificatii:

An de constructie2006
Intravilanda
Suprafata teren (m2)25701
Utilitatida

Identificarea fizică și legală a proprietății aflată în patrimoniul Pig Farm S.R.L.

Proprietatea evaluată este situată în localitatea Coarnele Caprei, Județul Iași și poate fi identificată pe baza următoarelor repere:
Proprietatea se află în intravilanul extins al comunei, în partea de nord a drumului de acces DJ 281D, ce face legatura dintre Coarnele Caprei și Focuri, la cca. 4 km de localitatea Focuri;
Acces direct din strada principală: DJ 281D;
Drum pietruit, cu o bandă pe sensul de mers.

Capacitatea fermei, vecini și utilități:

La N: teren;
La V: Brustureanu Ion;
La S: drum de acces DJ 281D;
La E: teren nr cad. 60199, nr. Cad. 60200.
Proprietatea este de tip zootehnic - Fermă pentru cresterea porcinelor ce are în componență atât teren, cât și construcții și echipamente/instalații.
Capacitatea fermei este de 18.000 capete/an, 6.000 capete/serie.
Ferma a fost construită parțial în anul 2006. Au fost construite primele 3 hale (C1-C3, vestiar filtru și prima lagună) - conform autorizației de construire nr. 42/31.05.2006. Ulterior, în anul 2012, a fost realizată o extindere a fermei, prin construirea celorlalte 2 hale și laguna. În prezent ferma este functională.
Energia electrica este furnizată de la o proprietate vecină (printr-un post de transformare ce nu aparține proprietății subiect). La tranzacționarea proprietății, este nevoie de o investiție în racordarea directă la rețeaua de energie electrică sau poate fi facilitată achiziționarea actualului transformator.

Bunurile mobile care fac obiectul vânzării:

Echipamentele de creștere a porcinelor cuprind:
Sisteme de evacuare a gunoiului, boxare, sisteme de adăpare și hrănire, instalații de climatizare (ventilație, răcire, încălzire) și accesorii (sistem de supraveghere video). Cantitativ, aceste sisteme sunt în numar de 5 (câte unul în fiecare hală).
Instalație alimentare GPL, cântar cu roți pentru animale, grup pompare apă, recipient de stocare și alimentare GPL, rezervoare de apă.
Aceste echipamente compun linia de creștere a porcinelor în toate etapele acesteia.

Activitatea fermei constă în creșterea purceilor grași (aprox. 25 kg/cap) până la greutatea de 100 kg – 120 kg/cap.
Perioada de creștere (durata unui ciclu) este de aproximativ patru luni (cuprinde și perioada de depopulare, spălare și igienizare a halelor), astfel că, într-un an, societatea finalizează trei cicluri de creștere, totalizând un numar de 18.000 de capete.
Ferma este dotată cu utilaje de ultima generație, marca BIG DUTCHMAN – Germania, iar fluxul tehnologic se desfasoară 100% prin intermediul computerelor.

Detalii suplimentare gasiți în prezentarea atașată.

952,890.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE