Facebook Pixel

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Hotel Roman Plaza

Cod produs: 77464, Neamt - Roman, TUROAG SA

Specificatii:

Regim de inaltimeD+P+7E
Nr. Camere70
Suprafata construita (m2)993
Suprafata desfasurata (m2)6.038

Complexul Roman Plaza oferă servicii excelente de cazare (Hotel Roman Plaza), bucătarie gourmet (Restaurant Roman Plaza), produse rafinate de patiserie-cofetarie (Cafe Roman Plaza) și o ofertă diversă și selectă de servicii wellness și spa (Roman Plaza Spa).
Dispunând de o infrastructură perfect adaptată atât pentru nevoile turiștilor de business cât și a turiștilor de agrement, locația complexului este ideală pentru cei aflati în tranzit din Bucuresti înspre Moldova și Bucovina.
Roman Plaza este situat în centrul orașului Roman, pe artera principală de circulație a Moldovei și la intersectia cu cele mai importante orase: Iași, Bacău, Suceava, Vaslui și Piatra Neamț.
Roman Plaza Hotel dispune de 70 de camere moderne și elegante adaptate atât pentru oaspeții aflați în vacanță cât și nevoilor oamenilor de afaceri.
Hotelul este clasificat cu categoria 3 stele (21 de camere single și 35 camere matrimoniale), și cu categoria 4 stele (12 camere duble și 2 apartamente).
Toate camerele dispun de: sistem de climatizare, telefon cu linie directă (națională și internațională), televizor LCD (diagonala 66cm, 48 de canale), minibar, acces internet, detector de fum. In cazul camerelor de 4 stele, camera de hotel este dotată cu diverse obiecte care sporesc gradul de confort: canapea cu masuță, produse cosmetice (cască de duș pentru păr,trusa de cusut, trusă de igena persoanală, kit de bărbierit, halat și papuci de baie.
Roman Plaza Restaurant
Restaurantul are un design inspirat de stilul clasic al secolului al XIX-lea, amenajat cu mobilier din piele albă, care se completează perfect cu elemente glamour. Pentru un plus de modernitate și eficiență, spațiul clasic al restaurantului se mărește în mod neconventional: un perete mobil face legatura dintre piano bar și sala de conferințe alaturată, transformând spațiul într-unul perfect pentru evenimente organizate.
Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri. Restaurantul este clasificat la 3*.

Roman Plaza Café
Roman Plaza Café, un spațiu intim personalizat cu elemente decorative în stil neoclasic specifice secolului al XVIII-lea, are o capacitate de 50 de locuri și 40 locuri la terasă.

Terasa Roman Plaza
Terasa Roman Plaza, locul perfect pentru mesele de prânz, întâlnirile cu prietenii, programele afterwork, cine romantice, business-meetinguri. Capacitatea terasei este de 100 de locuri.

Roman Plaza SPA
Servicii: saună, jacuzzi, Hammam, băi Kneipp, hidromasaj și terapii corporale, diverse tipuri de masaje corporale, împachetări, tratamente de slăbire și anti-aging (LPG - Cellu M6 Endermolab), biostimulare corporală (Ultratone Futura Pro), exerciții Huber Motion Lab cu aplicații în domeniul înfrumusețării, sănătății și sportului.

Velvet Beauty Salon
Salon Velvet Beauty este un centru de înfrumusețare modern dotat cu echipamente de ultimă generație.

Crama Ancuța
Crama Ancuța are o capacitate de 100 locuri.
Crama Ancuța dispune de bucătărie proprie, oficiu pentru ospătari, climatizare, sistem de marcare și gestiune a stocurilor în timp real, garderobă, grup sanitar separate femei/barbati.

Spălătoria/Curățătoria
Spălătoria/curățătoria oferă servicii de curățare și spălare pentru toate tipurile de haine și covoare: spălare/curățare rochii de mireasă, spălat costume formale, spălare și curățare covoare sau mochete, scos pete de pe haine, spalare cămăși, tricouri, curățătorie haine din piele, uscare și călcare haine, spălătorie chimică, spălătorie chimică ecologică, spălătorie industrială etc.


4,578,900.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE

 • Cabana Miorita

  Cabana Miorita

  Cabana Miorita este amplasata pe muntele Furnica (Patoul Bucegi), la sud de varful cu acelasi nume, la o altitudine de 1960 de metri, la aproximativ 100 de metri sud de refugiul Salvamont si statia telecabinei Sinaia-Cota 1400-Cota 2000, respectiv la

  Pret indisponibil

 • Cabana Cuibul Dorului

  Cabana Cuibul Dorului

  Cabana Cuibul Dorului este situata la 1120m altitudine, pe soseaua nationala DN71 Sinaia - Targoviste, la circa 7 Km de Sinaia. Cabana este structurata astfel: Subsol: 6 incaperi Parter: sala de mese, bucatarie, 2 holuri, receptie, bar de zi, 4 d

  Pret indisponibil

 • Hotel P+E+M 3***, Vadu Crişului, jud. Bihor

  Hotel P+E+M 3***, Vadu Crişului, jud. Bihor

  Hotel P+E+M 3***, Vadu Crisului, jud. Bihor - situat în comuna Vadu Crişului, jud. Bihor, compus din teren in suprafata totala de 15.362 mp si constructie P+E+M cu Sc=1.110,75 mp, Sd=2.812,2 mp, Su=2.404,92 mp. Hotelul are urmatoarea compartime

  450,000 EUR
  fara TVA

 • Hotel Angelo D’Oro - Str. Maramureș, nr. 9, Ploiești, Jud. Prahova

  Hotel Angelo D’Oro - Str. Maramureș, nr. 9, Ploiești, Jud. Prahova

  Teren în suprafață de 1.126 mp și construcții (Hotel, Apartament, Clădire restaurant). Teren – Carte Funciară nr. 136576, Număr cadastral 6559/2. Hotel – Carte Funciară nr. 129568, Număr cadastral 129568. Apartament – Carte Funciară

  1,519,950 EUR
  fara TVA

 • Pensiunea Valahia, situată în Brezoi, sat Pășcoaia, pct. Lunca Calului,jud. Vâlcea

  Pensiunea Valahia, situată în Brezoi, sat Pășcoaia, pct. Lunca Calului,jud. Vâlcea

  Proprietatea imobiliară, cuprinde: Teren în suprafata de 5075 mp (cadastral: 35226); C1 – pensiune cu D+P+1E+2M+M (cadastral: 35226-C1) – 1293 mp; C2 – foișor (cadastral: 35226-C2) – 14 mp; C3 – foișor (cadastral: 35226-C3) – 13 m

  233,600 EUR
  fara TVA