Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Laminor Focsani - activ industrial STG STEEL

Cod produs: 59031, Vrancea - Focsani, STG STEEL SRL

Specificatii:

Stoc1 activ

Proprietatea industrială este situată pe malul stâng al râului Milcov, în zona industrială sud a orașului Focșani, pe bulevardul București nr.80, paralel cu DN2, în vecinătatea unităților Vase Emailate, Insta Electric, Romseh Tools și Vincon.

Suprafața totală a incintei este de 261.448,40 mp, din care:
- Suprafață construită: 86.952,83 mp;
- Căi de transport, alei și platforme betonate: 67.070,78 mp;
- Suprafețe rețele: 14.652,50 mp;
- Suprafață liberă: 92.772,29 mp.

Procesele tehnologice, utilajele și instalațiile au drept scop laminarea țaglelor și blumurilor din oțel nealiat pentru obținerea diferitelor tipo-dimensiuni de sârmă și profile, în colaci și respectiv în bare.

Laminorul de sârmă este de tip continuu, laminarea semifabricatelor se poate face alternativ pe două fire, materia primă folosită fiind țaglă din oţel cu secțiune pătrată de 130 mm x 130 mm și lungime de 12 m.

Compoziția chimică asigură obținerea oțelului beton laminat la cald în bare cu lungimi de 12 m în gama dimensională ǿ 8 mm-12 mm, calitate PC52 sau B500 clasă de ductibilitate C, în colaci în gama dimensională ǿ 6 mm-16 mm, calitate OB37, PC52, B500C.

Alimentarea cu energie electrică din sistemul energetic național se realizează în Stația de Racord Adânc de 110/6,3 Kv printr-un transformator TTUS-FS 25 MVA, 110/6,3 Kv. Distribuția energiei electrice se face din stația interioară 6,3 Kv a SRA prin 6 plecări ELC în 3 substații 6,3 Kv.

Aerul comprimat este asigurat de 2 compresoare elicoidale cu șurub de 19, respectiv de 23 Nmc/min, la o presiune de 7 barr.

Asigurarea apei pentru tratamentul termic, răcirea sculelor de laminare și a rolelor din cuptor se realizează din Gospodăria de apă, printr-un circuit închis cu instalații de decantare, filtrare, răcire și pompare. Apa este recirculată în proporție de 95%. Alimentarea cu apă se realizează printr-un branșament de la rețeaua orășenească de apă potabilă.

O parte importantă a pieselor de schimb, precum și prelucrarea sculelor de laminare se realizează pe mașini unelte universale din dotarea atelierului mecanic.

Verificarea și atestarea calităților fizico-chimice ale produselor se realizează în laboratoarele proprii autorizate.

Productivitatea proiectată a liniei de laminare este de 37,5 tone / oră.

Productivitatea medie realizată este de 20 tone / oră.

Capacitatea maximă de producție proiectată este de 220.000 tone / an.

Instalația tehnologică funcționează în regim continuu, 5 zile pe săptămână, în 3 schimburi. În anul 2015, societatea avea aproximativ 170 de salariați, cu un regim normal de lucru de 24 de ore / zi, 5 zile / săptămână.

8,172,626.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie:

 • Fabrica de apa BILBOR - terenuri, constructii, active corporale si necorporale

  Bilbor este un brand de ape minerale dezvoltat in exclusivitate de compania Bilbor Mineral Water, lansat in anul 2010, pozitionat in segmentul premium. Este un brand modern cu un design atragator si produse de o calitate superioara (puritate ridicata

  2,900,000 EUR
  fara TVA

 • Depozite si silozuri pentru cereale

  Activul este folosit pentru stocarea si distributia de ceareale,avand in componenta sa urmatoarele bunuri mobile si imobile specifice pentru activitatea desfasurata: Teren: - Amplasat in Sangeorgiu de Padure, avand suprafata = 5605 mp cuprins in C

  2,174,944 LEI
  fara TVA

 • Fabrica de productie piese forjate SC Forsev SA

  • Forsev este una dintre cele mai reprezentative întreprinderi de industrie grea din România si din Europa de Est; • Productia este structurata pe cele doua hale mari in proprietate: o - hala Forjă-Ciocane-Debitare și Tratamente Termice Secun

  5,240,938 EUR
  fara TVA

 • Fabrica procesare carne ”Pe Gustate” - Lactag

  Fabrica este amplasată la periferia oraşului Craiova la doar 3 km de acesta, în Com. Cârcea , str. Pacii, nr. 4-6, Jud. Dolj, în zona agroindustrială. Zona are acces facil la mijloace de transport în comun şi puncte de interes public, o zon

  Pret indisponibil

 • Rafinaria Steaua Romana Campina

  RAFINARIA STEAUA ROMANA din Campina este cea mai veche rafinarie de petrol din Romania. A fost infiintata in anul 1895 și functioneaza pe actualele amplasamnete de la infiintare, actualmente cu un capital integral privat romanesc. Este situata i

  Pret indisponibil