Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Fabrica procesare carne ”Pe Gustate” - Lactag

Cod produs: 59014, Dolj - Carcea, LACTAG S.A.

Specificatii:

Stoc1

Fabrica este amplasată la periferia oraşului Craiova la doar 3 km de acesta, în Com. Cârcea , str. Pacii, nr. 4-6, Jud. Dolj, în zona agroindustrială.

Zona are acces facil la mijloace de transport în comun şi puncte de interes public, o zonă mixtă în care s-au construit numeroase proprietăţi industriale, precum Selgros, Metro, Dedeman;

Linia de business carne este activă, producția atingând la acest moment un nivel de aproximativ 4 tone/zilnic. Capacitatea de productie a fabricii este de maxim 20 de tone pe zi, 10 tone mezeluri si 10 tone carne proaspata. În cadrul fabricii sunt angajate peste 60 persoane, angajați cu experiență relevantă în domeniu, coordonați de ingineri, tehnologi cu peste 10 ani vechime în prelucrarea cărnii și producerea de mezeluri.

Fabrica este echipata la nivelul celor mai moderne standarde europene din domeniu. Cele peste 100 de produse din carne care fac parte din portofoliul brandului Pe gustate sunt: mezeluri fiert-afumate, specialități, afumături, produse semi-uscate(demiseci), produse de sezon, etc.

Distribuția produselor Pe gustate din cadrul acestei linii de business se face prin diverse canale de vânzare de la parteneri locali, magazine, distribuitori, dar și prin retele internaționale de hypermarket-uri și supermarket-uri. Există contracte ferme aflate în curs de desfăsurare cu aceștia.
De asemenea la acest moment există parteneriate și pe piața de export, produsele Pe gustate se regăsesc pe rafturile magazinelor din tări precum: Italia, Spania, Cipru, etc.
Se poartă negocieri avansate și pentru semnarea unor contracte de marcă proprie pentru retaileri internaționali activi pe piața din Romania. Aceștia au auditat fabrica de mezeluri din județ Dolj, com Cârcea.

Afacerea la cheie, linia de business fabrica mezeluri Pe gustate pune la dispoziție:
• -peste 100 rețete produse, evidențiate prin consumuri și normări în sistem IT integrat;
• -portofoliu game de produse: low, medium, premium quality;
• -peste 1.500 clienți, activi la zi; ce achiziționează produsele din portofoliu mezeluri
• -contracte aflate în forma de negociere cu diversi parteneri, interni dar si externi;
• -autorizații necesare existente;
• -sisteme de calitate ; certificări calitate existente ; certificări livrari intra-comunitare;
• -personal calificat în industrie, angajat în cadrul liniei de producție
• -sisteme fluxuri integrate;
• -trasabilitate mărfuri asigurată;
• -evidența comercială, financiară, juridică în sistem IT- ERP online

Terenul aferent imobilului este de 3.779 mp, cu front stradal de cca. 40 ml. Terenul este plan, cu utilităţi: energie electrică, apă-puţ propriu forat, canalizare-fosă septică, staţie epurare;

Construcţia este pe fundaţie din beton, cu pereţi din panouri tip sandwich, cu acoperiş metalic, tâmplărie exterioară: PVC cu geam termopan;

Fabrică produse din carne P+1E parţial: Sc(sol)=1.904 mp, Su=2.333,75 mp(Su Hala=1.740,72 mp şi birouri = 592,73 mp), Scd=2.569 mp, fosa septică Sc=205 mp, puţ forat s=6 mp;

Fabrica a fost construită în anul 2010, fiind achiziţionată de Lactag SA în anul 2013;

1,399,682.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE