Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Amplasament industrial Săvinești - Dumbrava Roșie, jud. Neamț (teren intravilan curți construcții în suprafață de 8.792 mp și construcțiile aferente)

Cod produs: 39196, Neamt - Savinesti, TMUCB SA

Specificatii:

Suprafata construita (m2)2433
Suprafata teren (m2)8722

Amplasamentul este dispus pe un teren în suprafaţă de 8.722 mp si este compus din 11 construcţii tip P in suprafata totală desfasurata de 2.433 mp (conform doc. sunt 13 clădiri având 2.691,77 mp dar două clădiri nu se mai află pe astazi pe amplasament)

Proprietatea este amplasată în fosta platformă industrială Săvinești, situată în Comuna Dumbrava Roșie, judeţ Neamţ, la aproximativ 9,5 km S-E de municipiul Piatra Neamţ.
Amplasamentul este racordat la energie electrica și apă industrială, reţelele de apă potabilă, gaz și canalizare fiind la distanţă mare.
Zona este una industrială
Terenul este plan, condiţiile de fundare fiind normale.
Amplasamentul ce se află in extravilanul com. Dumbrava Roșie are următorii vecini:
 La Nord: SC SOCIN SA Piatra Neamţ
 La Sud: drum uzinal proprietar SC FIBREX SA Săvinești
 La Vest: SC TLSIT Piatra Neamţ
 La Est : SC TIAB SA Piatra Neamţ
Nr. cadastral provizoriu 225, destinaţie curţi construcţii
Terenul are o forma dreptunghiulara, este plan si are un front de aproximativ 125 m la drumul uzinal aflat in proprietatea SC FIBREX SA Săvinești.

Accesul auto şi pietonal se poate efectua direct din drumul uzinal. Distanţa până la Strada Chimiei din Com. Dumbrava Rosie este de 2,2 km, drum betonat.

Construcţiile C1-Atelier confecţii metalice, C2,C4, C7, C8, C9, C10, C11, C12, C13-toate magazii metalice sunt construite din structură de stâlpi realizaţi din profile metalice laminate, grunduite și vopsite, fixate pe fundaţii izolate, prin sistem de plăci cu buloane.Pe capetele stălpilor reazeme ferme metalice din profile laminate, grunduite și vopsite, care susţin pane metalicesin profile U.Pe stâlpii metalici sunt fixate în lateral profile metalice laminate, grunduite și vopsite. Pe panele metalice și pe structurile laterale sunt fixate placi ondulate din tabla zincată.

69,225.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE