Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Teren intravilan 61.150 mp + Construcţii (grajduri, silozuri, sopron,turn apă) , loc. Tinca, jud. Bihor

Cod produs: 28875, Bihor - Tinca, VETLAND COMIMPEX S.R.L.

Specificatii:

Intravilanda
Suprafata teren (m2)61150
Utilitaticurent, apa

Teren intravilan + Construcţii - format din teren intravilan în suprafaţă de 61.150 mp şi construţii cu destinaţie administrativă, depozitare si productivă (grajduri, silozuri, sopron,turn apă, etc). Dreptul de proprietatea este înscris în CF nr. 50085/Tinca nr. topo 3610/13, situat în com. Tinca, Str. Muresului nr. 80, jud. Bihor.

Terenul este situat în com. Tinca, zona periferică a localităţii, zona drumului de ieşire din localitate către Salonta, pe DJ 795 Tinca-Salonta. Terenul nu are frontală directă la DJ 795, fiind situat la cca 400m de drum, pe partea dreaptă a sensului de mers. Distanţă până la centrul localităţii este de cca 2,5 km, din care 500m pe drum auto pietruit, de lăţimea unei singure benzi, care se ramifică din artera de ieşire din comună spre Salonta, lateral pe dreapta sensului de mers, la cca 300m de ultimele case. Zona este agricolă, vecinătăţile imediate fiind formate din terenuri cu destinaţie agricolă. În zonă se mai află, la cca 500m, o fabrică de nutreţuri combinate şi un amplasament de depozitare/prelucrare a lemnului.

Terenul aferent amplasmentului are o suprafaţă de 61.150 mp, fără frontală directă la sosea. Este un teren plan şi are o topografie plană. Forma terenului este neregulată, fiind asimilabilă cu un trapez având conturul neregulat. Lungimea medie a terenului este de 300 m, lăţimea medie fiind de cca. 205 m. Raportul dimensiunilor este de cca 1:1,5, un raport echilibrat. Amplasamentul este racordat la următoarele reţele utilitare şi edilitare: aprovizionare cu apă, canalizare fosă septică, racord la reţeaua electrică de iluminat şi forţă, acoperire GSM bună pentru toate cele trei reţele. Se menţionează, că datorită neutilizării de peste 6 ani, aceste racorduri şi utilităţi sunt nefuncţionale.

Asupra terenului se află edificat un număr de peste 10 construcţii şi construcţii speciale, cu destinaţie administrativă, depozitare şi productivă (grajduri, silozuri, şopron, centrală termică, turn apă, etc). Dintre acestea, doar 2 construcţii, o construcţie cu destinaţie administrativă şi o construcţie cu destinaţie depozitare sunt utilizabile (în urma angajării unor investiţii considerabile în reabilitarea lor), celelalte construcţii fiind în stare demolabilă sau inexistente.

290,015.00 LEI

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE