Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Case vacanta, Com. Valeni, Sat Giurcuta de Sus

Cod produs: 2170, Cluj - Giurcuta, CASA AUGUSTIN S.R.L.

Proprietatea formata din: Teren 19,055 mp = 6.410 mp + 12645 mp si Constructii ( 3 corpuri) situate in Sat Giucuta de Sus, Com Belis. Zona este preponderent turistica. La aprox. 2 km este lacul de acumulare Belis. În zonă sunt amplasate case de locuit, case de vacanţă şi terenuri libere. Ambientul este foarte linistit.
Accesul auto si pietonal se face de pe un drum sătesc, neamenajat, la care ambele parcele au front direct.
Proprietatea imobiliara subiect este compusa din teren de 19,055 mp = 6.410 mp + 12.645 mp si Constructii - 3 corpuri cu structura din lemn pe fundatii din beton si acoperis din lemn cu învelitoare din ondulin. Constructiile sunt construite de-a lungul mai multor ani, finalizate aprox in anul 2005.
Toate cele 3 construcții au ca închideri exterioare pereti din lemn imbracati la exterior cu lambriuri din PVC, iar compartimentarile interioare sunt din pereți de lemn, partial acoperiti cu rigips. Finisajele interioare sunt medii: pardoseli din din lemn; pereti placati partial cu faianta in bucatarie si bai; tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si din lemn cu geam termopan; tamplarie interioara din lemn masiv cu geam simplu.
Instalatii: electrice in stare buna, iar cele sanitare nu sunt inca puse in functiune, racordarea la reteaua de apa fiind in curs de realizare.

57,190.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE

 • Case vacanta, Com. Valeni, Sat Giurcuta de Sus

  Case vacanta, Com. Valeni, Sat Giurcuta de Sus

  Proprietatea formata din: Teren 19,055 mp = 6.410 mp + 12645 mp si Constructii ( 3 corpuri) situate in Sat Giucuta de Sus, Com Belis. Zona este preponderent turistica. La aprox. 2 km este lacul de acumulare Belis. În zonă sunt amplasate case de lo

  57,190 EUR
  fara TVA

 • Imobil recreational str. Poligonului

  Imobil recreational str. Poligonului

  Proprietatea imobiliara este localizata in Bistrita, zona periferica, pe str. Poligonului, nr. 35, in zona mixta – rezidentiala si comerciala, in vecinatatea Strandului Municipal. Proprietatile se invecineaza direct cu proprietati rezidentiale si

  43,500 EUR
  fara TVA