Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Casa cu teren situata in loc. Ramnicelu nr. Cad 315, jud. Buzau

Cod produs: 2150, Buzau - Ramnicelu, ACORD LEASING IFN S.A.

Specificatii:

Nr. Camere6
Regim de inaltimeP
Suprafata construita (m2)116
Suprafata desfasurata (m2)151
Suprafata teren (m2)250
Utilitatielectricitate+apa

Proprietatea este situata in loc. Ramnicelu, la o distanta de cca. 4,5 Km fata de orasul Ramnicu Sarat. Este o zona mediana a localitatii cuprinzind preponderent cladiri de tip rezidential, case cu teren locuite in procent majoritar de populatie de etnie roma.
Accesul la proprietate se face (auto si pietonal) direct din strada secundara neasfaltata paralela cu artera principala DN22
Mijloace de transport in comun: autobuze ;
Este o zona cu trafic pietonal si auto mic;
Imobilul este compus din teren cu suprafata de 250 mp si casa construita pe un singur nivel (parter). Cladirea este o constructie pe un singur nivel – parter, construita pe fundatii din beton, zidarie din caramida si acoperis pe sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla. Finisajele exterioare constau in tencuieli si zugraveli de exterior. Conform actelor de proprietate casa este compusa din camera de zi, 5 dormitoare, bucatarie si doua holuri in suprafata utila de 116,41 mp si suprafata desfasurata de 151,04 mp. Finisajele interioare sunt de calitate medie. Utilitatile sunt racordate in cladire: apa, curent. Terenul aferent proprietatii are un front stradal de 14,37 m. Terenul este plan cu acces direct din strada.
Tipul zonei: rezidential
Utilitati
• Electricitate: da
• Apa: da
• Gaze: nu
• Canalizare: nu
• Incalzire: nu
Documentatia Cadastrala:
• Numar cad.: 315
CF: 168 Ramnicelu

6,595.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE