Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

TEREN in suprafata 62.491 mp si constructii industriale situate in Bucuresti, B-dul Regiei, sector 6

Cod produs: 78154, SAI, Bucuresti - Sector 6, INTERAGRO SA

Specificatii:

Intravilanda
Suprafata teren (m2)62.491
Utilitatienergie electrica, apa, deversare ape pluviale

Suprafata si amplasamentul recomanda proprietatea imobiliara situata in Bd-ul Regiei nr. 2 ca si o oportunitate majora in dezvoltarea unui proiect reprezentativ in peisajul urban al Bucurestiului ce poate include: spatii moderne de birouri, spatii comerciale de tip retail, strip-mall, show-room, etc., spatii cu destinatie hoteliera si horeca, spatii cu destinatie servicii conexe (clinici, scoli, gradinite, activitati sportive, entertainment).

Proprietatea este aferenta fostei fabrici de industrializare a tutunului iar valoarea este data de suprafata terenului, amplasarea acestuia si oportunitatile de dezvoltare a unor viitoare proiecte de birouri, comerciale, rezidentiale sau mixte.

Proprietatea este localizata in zona centru-vest a Ca¬pi¬talei, care cuprinde perimetrul Orhideea - Pasajul Ba¬sa¬rab şi împrejurimile sta¬ţiilor de metrou Grozăveşti, Petrache Poenaru şi Politehnica, zona ce s-a conturat si a devenit incepand cu anul 2015, un nou pol pe segmentul rezidential si de birouri din Bucureşti, după zonele deja consacrate Piaţa Victoriei-Aviatorilor, Barbu Văcăres¬cu-Floreasca, respectiv Pipera.
In perioada recenta, perimetrul respectiv a cunoscut un interes sporit si o dezvoltare accentuata, concretizata in noi proiecte de anvergura, cum ar fi: Orhideea Towers, The Bridge, Business Garden Bucharest etc., pe langa cele dezvoltate anterior.
Interesul pentru dezvoltarea noului pol de proiecte pe segmentul de birouri si rezidential a fost susținut și de principalele atu-uri: apropierea de Universitatea Politehnică București și Campusurile Regie și Grozăvești, conexiunile realizate prin stațiile de metrou Grozăvești și Basarab, Pasajul Basarab, Gara de Nord, etc.

Proprietatea este amplasata in zona Calea Giulesti - Bdul Regiei – Orhideea, la congruenta a trei poli de dezvoltare imobiliara: retail, rezidential si comercial birouri.
Potrivit PUZ Sector 6, proprietatea este incadrata in zona CB3, avand urmatoarele reglementari urbanistice: POT max 70%, CUT max 4.5, regim inaltime P+14 E.

Amplasamentul are urmatoarele deschideri la caile de acces: 195 m la strada Boisoara, 90 m la Calea Giulești si 125 m la Bdul Regiei si are acces la urmatoarele utilitati publice: apa/canal, energie electrica si gaz.

33,595,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE