Facebook Pixel
Schimba in:

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Fabrică Biocetan loc.Săcuieni, str.Letea Mare nr.48, jud.Bihor

Cod produs: 59182, Bihor - Sacueni, RAFO S.A.

Specificatii:

Regim de inaltimeP
Suprafata construita (m2)705
Suprafata desfasurata (m2)820
Suprafata teren (m2)4082
Utilitatida
Dotaridepozit combustibil, depozit, gospodarie apa si incendiu

Proprietatea industrială este situată în partea vestică a localității Săcuieni, str.Letea Mare nr.48 şi este compusă dintr-un teren intravilan în suprafață de 4.082 mp (CF nou 50371, CF 8NDF, nr.cad.55, 55-C1, 55-C2, 55-C3, 55-C4, 55-C5), construcțiile C1 depozit combustibil, C2 hală producție, C3 depozit materii prime și produse finite, C4 clădire administrativă, C5 gospodărie apă și incendiu și bunuri mobile.

Din punct de vedere urbanistic, zona este industrială. Accesul se face direct din strada Letea Mare nr.48, stradă asfaltată cu o bandă pe sens. Zona din apropierea proprietății nu este deservită de transport public.

Locația se învecinează cu Fabrica de Perii ROM SRL și cu Gara.

Terenul este regulat, are formă dreptunghiulară, este prevăzut cu platformă balastată și este împrejmuit cu gard din stâlpi din țeavă pe partea paralelă cu str.Letea Mare și cu gard din plăci de beton armt pe celelalte trei laturi.

Construcția C2 are funcțiunea de hală de producție, are structură realizată pe stâlpi, grinzi și ferme metalice cu zăbrele, stâlpii fiind fixați în fundații izolate. Pe fermele metalice și pe stâlpii metalici sunt fixate profile metalice care susțin închiderile din panouri izopan. Perimetral, clădirea are închideri cu panouri izopan și tâmplărie metalică, cu geam simplu de sticlă. Finisajele interioare constau în pardoseli din beton cu excepția pardoselii din vestiar, care este placată cu gresie. Instalațiile de electricitate, apă, gaz sunt în stare bună. Încălzirea se realizează cu ajutorul aerotermelor de perete. Hala de producție este de tip P și are o suprafață construită de 490,67 mp și o suprafață utilă de 468 mp.

Construcția C4 are funcțiunea de clădire de birouri, are structură din beton cu închideri din zidărie, acoperișul este de tip șarpantă de lemn cu învelitoare din țiglă. Finisajele interioare sunt medii și constau în pardoseli placate cu gresie și pereți acoperiți cu zugrăveli lavabile, cu excepția celor din baie, care sunt placați cu faianță. Instalațiile sunt în stare bună, clădirea are instalat un boiler pentru apă caldă, încălzirea se realizează cu ajutorul convectoarelor. Tâmplăria interioară și exterioară este din PVC cu geam termoizolant. Suprafața construită a birourilor este de 46 mp, cu o suprafață utilă de 39,10 mp.

Suprafața construită a gospodăriei de apă și incendiu este de 82 mp, cu o suprafață utilă de 73,80 mp.

Pe teren se găsesc hala de producție, stația de azot lichid, tabloul electric general, gospodăria de apă răcire, birouri și depozit de materii prime și produse finite (rezervoare). Clădirea birourilor de 38 mp nu este înscrisă în CF.

68,893.00 EUR

Pretul nu include TVA
Fabrică Biocetan loc.Săcuieni, str.Letea Mare nr.48, jud.Bihor
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE