Facebook Pixel

Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Fabrică pentru producţia micro-bricheţilor din lemn, situata în Com. Campulung la Tisa, nr. 631, județul Maramureș

Cod produs: 59162, Maramures - Campulung la Tisa, ECO-ENERG-LEMN SA

Specificatii:

An de constructie2008
Suprafata construita (m2)4913
Suprafata teren (m2)36339
Utilitatiapă, gaz, curent

Eco-Energ-Lemn (EEL) SA a fost cel mai mare producator de peleti lemn de fag din Romania si unul dintre cei mai mari din UE. Din punct de vedere al poziționării, locația beneficiază și are acces la cea mai mare resursa de lemn de fag de cea mai inalta calitate din Romania. EEL a fost prezenta incepand cu anul 2010 pe pietele UE (Italia, Austria, Germania, Grecia).Capacitatea de producție e de peste 60.000 t/an, utilajele fiind de ultimă generație. Peletii care s-au produs la locația EEL erau considerati unii dintre cei mai calitativi din piata mondiala, fiind certificati DIN Plus si EN Plus, având putere calorica și durabilitate mecanica la cele mai înalte standarde.
Fabrica EEL este situată în loc. Câmpulung la Tisa, jud. Maramures, fiind compusă din teren intravilan în suprafață de 36339 mp, pe care sunt edificate mai multe construcții specifice activității de producție peleți, hală producție, birouri, bazin apă, având o suprafață de 4913 mp.
Atât amplasarea cât și nivelul tehnologic fac acest activ extrem de promițător și atractiv pentru potețialii clienți, fiind considerat la această dată ca având un potențial investițional cu grad foarte ridicat.

1,000,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

LOCALIZARE PRODUS

ALTE PRODUSE