Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Ferma Dezmir (CF 50548)

Cod produs: 59063, Cluj - Dezmir, ONCOS SA

Specificatii:

Intravilanda
Suprafata teren (m2)35253

Amplasamentul este situat la intrarea în localitatea Dezmir, la limita cu Sânnicoara, fiind situat în zona de nord - est a localității Dezmir, la o distanță de cca 12 - 15 km est de Cluj – Napoca. Accesul se realizează din strada Triajului, pe drumuri neasfaltate. Zona de amplasare este una rezidențială în continuă dezvoltare. Vecinătățile amplasamentului sunt pe toate laturile case de locuit.

Terenul are suprafața de 35.253 mp (3,5 ha), este în pantă, amenajările terenului sunt degradate și prezintă vegetație crescută liber și ruine. Utilitatile terenului sunt (en. electrică, apă). Amplasamentul este împrejmuit parțial cu garduri degradate.

Terenul este compus din mai multe zone, zona de circulații interne (drumuri interne betonate, degradate în mare parte, zona de hale utilizabile (doar 2 construcții halele C2 și C4 sunt utilizate) respectiv zone de teren liber neamenajat și zone de construcții în ruină.

Halele C4 și C2 sunt hale tip parter realizate pe fundații din beton închideri din zidărie și acoperișuri pe ferme din beton cu învelitoare din azbociment - ondulin.

Construcțiile C1 și C3 sunt degradate în proporție mare dar pot fi utilizate ca structuri.

Din punct de vedere economic toate construcțiile situate pe amplasament sunt demolabile.

1,057,590.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: