Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Statie distributie carburanti Racova, DN 15 km 25, jud.Bacau

Cod produs: 48617, Bacau - Racova, RAFO S.A.

Specificatii:

Numar pompe3
numar bazine2
capacitate bazin 1 (litri)60000
capacitate bazin 2 (litri)30000

Proprietatea este amplasată în zona ieșirii din comuna Racova, la DN 15 km 25, dreapta, zonă rezidențială aparținând UAT Racova și constă într-un amplasament amenajat pe o suprafață de teren de 2.291 mp intravilan, ocupat de construcții, instalații și construcții speciale (platformă betonată), amplasament destinat activităților de ditribuire de combustibili și parcare pentru autovehicule.
Accesul la amplasament se face din drumul național DN 15, restul laturilor amplasamentului fiind limitate de proprietăți private. Amplasamentul are asigurate racordurile la energie electrică, apă canal (apă din puț la 25 m adâncime și canalizare stradală).

Amplasamentul este compus din construcția tip sediu stație P+1E, copertina care marchează zona pompelor de carburanți (3 pompe de carburanți), 2 magazii de incintă, zona rezervoarelor și instalațiilor circuite pentru alimentare cu carburanți, respectiv puț apă, incendiu, totul mărginit de împrejmuiri ale platformei betonate pentru acces, curtea de combustibil și anexele sale (instalații de iluminat, avertizare incendiu și protecție și pază).

Sunt asigurate branșamentele la energie electrică. Canalizarea este asigurată prin racordul la canalizarea stradală, iar apa potabilă din puț de adâncime (cca 25 ml). Instalațiile nu sunt funcționale urmare a întreruperii activității de peste 5 ani.

45,486.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: