Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Imobil Galati, str.George Cosbuc nr.257 - teren 30.883 mp + constructii 9.900 mp (Fabrica de lapte Galacta)

Cod produs: 43345, Galati - Galati, GALMOPAN INDUSTRIE SA

Proprietatea analizata este o fosta fabrica de lapte. Productia a fost intrerupta de mai multi ani, iar constructiile se afla acum intr-o stare avansata de degradare. Unele cladiri au fost demolate iar unele se afla la stadiul de structura, usile si ferestrele lipsesc sau au fost distruse. In fosta cladire prinpipala de productie sunt depozitate unele echipamente si sunt instalate doua camera frigorifice.

Proprietatea analizata este situata in zona de nord a orasului, pe bulevardul George Cosbuc, in aproprierea intersectiei cu soseaua de centura. Bulevardul George Cosbuc este una din arterele principale ale orasului, strabatand orasul de la sud la nord. In apropierea proprietatii analizate se afla cel mai mare centru comercial local, Galati Shopping City. Proprietatea se afla intr-o zona cu incinte industriale, la limita zonei rezidentiale si cu o larga deschidere la un bulevard principal si soseaua de centura.

Zona are un caracter mixt, sunt proprietati industriale dar si cartiere rezidentiale. Accesul se poate face atat cu mijloace de transport in comun, masina proprie dar si pietonal. Piata locala mai poate suporta dezvoltari comerciale moderne si de tip DIY. In opinia evaluatorului, proprietatea analizata este potrivita unei dezvoltari comerciale atractive pentru o serie de dezvoltatori interesati de piata locala pentru acest tip de investitie.

Desi proprietatea a avut uz industrial iar zona a fost considerata industriala, totusi, un cumparator neutru probabil ca ar aprecia proprietatea ca proprie pentru redezvoltare. Totodata piata nu ar recomanda acest amplasament in cea mai buna utilizare industriala avand in vedere localizarea intr-o zona cu un catchment area foarte bun si la intersectia a doua artere de circulatie - bulevardul George Cosbuc si soseaua de centura.

1,960,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: