Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Activ Ocna Sibiului, str. Salinelor, nr. 8, jud. Sibiu

Cod produs: 40827, Sibiu - Ocna Sibiului, THERMOPLUS HEIZTECHNIK S.R.L.

Specificatii:

Suprafata construita (m2)1730
Suprafata desfasurata (m2)1730
Suprafata teren (m2)9695

Proprietatea imobiliară este amplasată în localitatea Ocna Sibiului, str. Salinelor nr. 8, jud. Sibiu, fiind compusă din teren în suprafaţă de 9.695 mp şi 4 construcţii.

Proprietatea este amplasată în zona sudică a localităţii. Zona este parţial dezvoltată, fiind compusă în principal din parcele libere de teren, în zonă existând pe alocuri construcţii rezidenţiale şi construcţii industriale.

Accesul la proprietatea se face din Drumul Judeţean 106B, la care imobilul are un front direct de aproximativ 75 ml.

Terenul aferent construcţiilor, în suprafaţă totală de 9.695 mp, are o formă aproximativ dreptunghiulară, este plan şi nu este afectat de fenomene fizico-mecanice.

Utilităţile de care beneficiază amplasamentul sunt: apă și energie electrică.

Descrierile și suprafețele construite ale construcțiilor au fost preluate din raportul de evaluare.

În continuare sunt prezentate descrierile clădirilor de pe amplasament:

 Construcția 1 este o hală de tip parter cu suprafaţa construită de 722 mp în care se desfăşoară activităţi industriale. Fundaţiile construcţiei sunt din beton armat, iar structura este realizată din cărămidă. Acoperişul este tip şarpantă metalică cu învelitoare din azbociment. Pardoseala construcţiei este din beton, iar finisajele sunt cele specifice utilizării industriale. Instalaţiile sunt cele obişnuite pentru destinaţia dată, respectiv energie electrică şi apă.

 Construcția 2 este o clădire veche tip grajd cu regimul de înălţime parter şi o suprafaţă construită de 336 mp, în care se desfăşoară activităţi industriale. Fundaţiile construcţiei sunt din beton armat, iar structura este realizată din cărămidă. Acoperişul este tip şarpantă metalică cu învelitoare din azbociment. Pardoseala este din beton, iar finisajele sunt cele specifice utilizării industriale. Instalaţiile sunt cele obişnuite pentru destinaţia dată, respectiv energie electrică şi apă.
 Construcția 3 este o clădire veche tip grajd cu regimul de înălţime parter şi o suprafaţă construită de 336 mp, în care se desfăşoară activităţi administrativ-industriale. Fundaţiile construcţiei sunt din beton armat, iar structura este realizată din cărămidă. Acoperişul este tip şarpantă metalică cu învelitoare din azbociment. În partea administrativă a construcţiei pardoselile sunt acoperite cu gresie şi mochetă, iar pereţii sunt zugrăviţi lavabil şi parţial placaţi cu faianţă în băi (126 mp). În restul construcţiei, pardoseala este din beton, iar finisajele sunt cele specifice utilizării industriale (220 mp). Instalaţiile sunt cele obişnuite pentru destinaţia dată (energie electrică şi apă). Încălzirea imobilului se realizează cu ajutorul unor sobe în partea adminstrativă a clădirii.
 Construcția 4 este o clădire veche tip grajd cu regimul de înălţime parter şi o suprafaţă construită de 336 mp, în care se desfăşoară activităţi industriale. Fundaţiile construcţiei sunt din beton armat, iar structura este realizată din cărămidă. Acoperişul este tip şarpantă metalică cu învelitoare din azbociment. Pardoseala este din beton, iar finisajele sunt cele specifice utilizării industriale. Instalaţiile sunt cele obişnuite pentru destinaţia dată, respectiv energie electrică şi apă.

Cele patru clădiri au regimul unor construcții industriale și edilitare, conform informațiilor furnizate de extrasul de Carte Funciară.

Bunul se compune din urmatoarele pozitii:

150,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: