Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Spatiu industrial Berbesti

Cod produs: 13838, Valcea - Berbesti, PROIMSAT S.A.

Specificatii:

An de constructie1980
Regim de inaltimeP
Suprafata construita (m2)685
Suprafata desfasurata (m2)685
Suprafata teren (m2)3.156
Front stradal (m)51.08
Suprafata depozitare (m2)243
Utilitaticurent, gaze, apa, telefonie
Dotari parcare

Proprietatea industriala situata in Oras Berbesti, Str. Rosioara, jud Valcea, compusa teren in cota exclusiva in suprafata de 2820 mp si teren in cota indiviza de ½, din suprafata de 336 mp si constructii industriale:
C1 - Sediu administrativ, de tip parter cu suprafata construita la sol de 97 mp,
C2 - Depozit materiale, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 243 mp,
C3 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 145 mp,
C4 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 90 mp,
C5 - WC, cu suprafata construita la sol de 4 mp,
C6 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 44 mp,
C7 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 58 mp
C8 – Cabina Poarta, cu suprafata construita la sol de 4 mp.
Terenul are o suprafata totala din acte de 3.156 mp si 3.045 mp din masuratori si este format din teren in cota exclusiva de 2,820 mp din acte si teren in cota indiviza de ½ in suprafata de 336 mp din acte. Forma acestora, impreuna, este dreptunghiulara cu o deschidere totala de aproximativ 51.08 ml la Str. Rosioara (strada asfaltata fost drum minier). Starea terenului este construit, fara pericole de poluare. Terenul are o inclinatie de 5-10° catre latura sudica.
Terenul beneficiaza de toate utilitatiile: curent, gaze, apa, telefonie.
Pe teren au fost edificate in anii 1980 opt constructii, dupa cum urmeaza:
- C1 - Sediu administrativ, de tip parter cu suprafata construita la sol de 97 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura lemn, inchideri din PFL, fatada din izopan, acoperis sarpanta lemn cu inveitoare din tabla, pardoseli acoperite cu linoleum, tamplaria este din lemn. Constructie este degradata si prezinta infiltratii
- C2 - Depozit materiale, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 243 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura metalica , inchideri din tabla, acoperis din tabla, pardoseli din beton simplu. Tabla este ruginita, constructia avand un grad ridicat de uzura fizica.
- C3 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 145 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura metalica , inchideri din tabla, acoperis din tabla, pardoseli din beton simplu. Tabla este ruginita, constructia avand un grad ridicat de uzura fizica.
- C4 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 90 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura metalica , inchideri din tabla, acoperis din tabla, pardoseli din beton simplu. Tabla este ruginita, constructia avand un grad ridicat de uzura fizica.
- C5 - WC, cu suprafata construita la sol de 4 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura metalica , inchideri din tabla, acoperis din tabla, pardoseli din beton simplu. Constructia este foarte deteriorate iar instalatiile nu mai sunt functionale.
- C6 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 44 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura metalica , inchideri din tabla, acoperis din tabla, pardoseli din beton simplu. Tabla este ruginita, constructia avand un grad ridicat de uzura fizica.
- C7 - Atelier, de tip parter, cu suprafata construita la sol de 58 mp. Constructia are fundatie din beton armat cu structura metalica , inchideri din tabla, acoperis din tabla, pardoseli din beton simplu. Tabla este ruginita, constructia avand un grad ridicat de uzura fizica.
- C8 – Cabina Poarta, cu suprafata construita la sol de 4 mp. Fundatie din beton, cu structura din zidarie din caramida, acoperis tabla, tamplarie din lemn cu geam simplu. Finisajele interior sunt inferioare si sunt foarte degradate.

25,740.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: