Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Spatiu comercial Ramnicu Valcea - Calea lui Traian U4

Cod produs: 13495, Valcea - Ramnicu Valcea, PROIMSAT S.A.

Specificatii:

An de constructie1985
Numar incaperi5
Suprafata depozitare (m2)7.3
Suprafata desfasurata (m2)53
Suprafata inchiriabila (m2)46
VitrinaDa

Spatiul comercial situat la parterului blocului din Ramnicu Valcea, Calea lui Traian, nr. 213, bl. 34, sc. A+B, jud. Valcea, inscris in cartea funciara nr. 41260-C1-U4 a mun. Ramnicu Valcea cu numarul cadastral 41260-C1-U4, in suprafata utila de 45.91 mp, impreuna cu cota indiviza de 1/27 din partile si dependintele comune al blocului si impreuna cu cota indiviza de 1/27 din terenul aferent blocului, in proprietate.
Imobilul in care se afla proprietatea subiect a fost construit in perioada anilor `85, este de tip P+4E, Structura imobilului este din cadre din beton armat, cu inchideri din caramida, inchideri interioare din caramida, acoperisul este sarpanta lemn cu invelitoare din tigla. Finisajele interioare ale blocului sunt medii, fara degradari majore. Imobilul beneficiaza de toate utilitatiile: curent, gaze, apa, canalizare, telefonie, internet.
Finisajele interioare sunt de calitate medie, cu degradarii medii si constau in:
- Pardoseli acoperite cu gresie in hol si grupul sanitar, parchet in camere.
- Peretii sunt acoperiti cu zugraveli lavabile in camere si hol si cu faianta in grupul sanitar, iar plafonul este acoperit cu tavan fals decorativ.
- Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, iar cea interioara, compartimentari si usi din PVC cu geam termopan.
- Incalzirea se face prin calorifere de otel.
Instalatiile sunt functionale si sunt intr-o stare buna.

ANEXE:

23,400.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: