Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Cămin nefamiliști, situat în Sibiu, str. Ștefan cel Mare, Nr. 136, jud. Sibiu

Cod produs: 13462, Sibiu - Sibiu, CONCEFA S.A.

Specificatii:

Balcon/TerasaBalcon

Camin nefamilisti (arie desfasurata 1923 mp), situat in Sibiu, str. Stefan cel Mare, 136, jud. Sibiu, CF 102656 top 950/1/2/1/4
Proprietatea se afla in zona industriala est platforma Independenta II, la cca. 100 m retras de la strada Stefan cel Mare nr. 136. Incinta se invecineaza cu alte spatii industriale in partea stanga si dreapta, si in spate, in fata drum acces incinta. Accesul se face direct din strada, la fatada, pietonal si auto.
Constructiile beneficiaza de toate utilitatile (retea de apa locala incinta, canalizare, electrica, gaze-neracordat, telefonie ).
Accesul la caile de transport in comun se face usor - statie de autobuz la cca 250m.

Descrierea amenajarilor si constructiilor
1. Cladire spatiu camin: Este format din cladire P+2E, camin anexe cazare personal in constructii, cu inaltime de 2,7 m pe nivel, cu structura de rezistenta din cadre de beton armat, cu planseu de beton armat, anvelopa din caramida si BCA, acoperis terasa cu invelitoare din tabla. Interiorul, pe nivel, prezinta holuri acces, 9 garsoniere, 2 apartamente, hol acces, camere anexe vestiare si grupuri sanitare.
Suprafata desfasurata luata in calcul este de Sd = 1963 mp.
Suprafata construita luata in calcul este de Sc = 654 mp.
Suprafata utila luata in calcul este de Su = 1649 mp
Intrarea in incinta se face direct din drum acces incinta.
Interiorul anexei de birouri prezinta un grad de finisare inferior, potrivit functiunii actuale. Cladirea are tamplarie interioara si exterioara din lemn cu geam simplu, instalatii electrice de iluminat si prize si termice existente cu CT de incinta si corpuri radiante din fonta. Fisaje inferioare cu var si vopsea ulei, in spatii umede sunt faiante; pardoseli din ciment mozaicat, si linoleum in camere;
Cladirea a fost construita in anul 1985.

260,000.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs