Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Cladire bloc / camin nefamilisti cu 137 apartamente, Victoria, str Oltului nr. 44, jud. Brasov

Cod produs: 4774, Brasov - Victoria, CONCEFA S.A.

Specificatii:

Balcon/TerasaBalcon

Cladire bloc camin nefamilisti cu 137 apartamente, Victoria, str Oltului nr. 44, jud. Brasov
Propietatea se compune din 135 apartamente cu 1 cameră, in bloc cu regim de înălţime P+4E, situat în orasul Victoria, str Oltului Nr. 44, jud. Brasov.
Proprietatea se afla in zona cartier de blocuri Viromet, median, pe strada Oltului nr. 44, se invecineaza cu alte blocuri de locuit in partea stanga si dreapta, iar in spate si în fata cu drum acces incinta. Accesul se face direct din strada, la fatada, pietonal si auto. Terenul aferent are suprafata de 921 mp, este plan, cu racorduri la utilitati, are forma rectangulara. Constructiile beneficiaza de toate utilitatile (retea de apa locala incinta, canalizare, electrica, gaze-neracordat, telefonie ), dar la data inspectiei bransamentele nu mai pareau functionale. Accesul la caile de transport in comun se face usor - statie de autobuz la cca 250m.
Descrierea amenajarilor si constructiilor :
Cladirea are regim de inaltime de S+P+4E, cu inaltime de 2,7 m pe nivel, cu structura de rezistenta din diafragme prefabricate beton armat, anvelopa din beton ermat, acoperis terasa cu invelitoare hidrofuga. Camerele se prezinta in stare de degradare avansata, nelocuite. Suprafetele unei camere sunt aproximativ Sd = 24 mp, Su = 20,16 mp.
Intrarea in incinta se face direct din strada, pe doua incaperi casa scarii, cu scara interioara pt acces la toate nivelurile.
Interiorul cat si exteriorul cladirii prezinta un grad de finisare inferior, fiind lasat in paragina. Cladirea nu mai are tamplarie interioara si exterioara, instalatii electrice de iluminat si prize existente partial si nefunctionale, blocul a fost racordat la centrala termica de cartier, dar nu este functionala, din instalatiile de incalzire se mai observa doar cateva tevi purtatoare de agent termic- majoritatea corpurilor radiante din fonta, din dotarea initiala, au fost demontate si lipsesc. Fisajele initiale cu huma si var se prezinta in stare avansata de degradare, iar in spatii umede peretii cu vopseli de ulei de asemenea necesita inlocuire totala, pardoseli din ciment mozaicat pe hol si spatii umede, iar in camere exista partial parchet lemn in stare avansata de degradare sau incomplete. In unele camere sunt urme vizibile de infiltratii de apa, datorită posibil afectarii ale planseelor plafoanelor- se recomanda o expertiza tehnica. In spatii umede majoritatea instalatiilor purtatoare de apa si canalizare sunt degradate fizic si moral, necesita inlocuire. Cladirea a fost debransata de la apa, curent electric si gaz.
Proprietatea se identifică prin CF nr.100144 Victoria, top 94/15/4/2/3/2/1/2,CF nr.100144 Victoria nr.cad C1, top 94/15/4/2/3/2/1/2

100,000.00 LEI

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: