Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

DUPLEX 3 CAMERE SINAIA – Sinaia - decomandat, 69 mp, str.Walter Mărăcineanu nr.20, bl.A, et.9+10 (M), ap.171, AS9.9

Cod produs: 42122, Prahova - sinaia, GENERAL CONSTRUCT BUCURESTI SRL

Specificatii:

Balcon/TerasaTerasa
Nr. Camere3
Etaj9
Suprafata utila (m2)69
An PIF2008

- la etajul 9: 2 camere plus dependințe, Su = 44,79 mp, balcon cu Su = 14,20 mp, Sc = 65 mp;
- la etajul 10: o cameră plus dependințe, Su = 24,28 mp, Sc = 57,21 mp;
- S teren aferent = 21,21 mp indiviz din 2.615 mp în proprietate.

Apartamentul prezintă o stare tehnică foarte bună, beneficiază de finisaje medii, parchet laminat, gresie, pereți placați cu faianță la baie, grup sanitar și bucătărie, tencuieli gletuite, zugrăveli lavabile, încălzire cu regiștrii metalici, centrală termică a blocului, utilități complete.

Blocul de locuințe este de tip S+P+9E+M, apartamentul fiind situat la etajele 9 și mansardă, cu orientare cardinală Sud-Vest. Construcția este ridicată în anul 2008 cu o structură de fundații din beton armat, cadre din beton armat, închideri perimetrale din zidărie BCA, planșee din beton armat, acoperiș de tip șarpantă lemn cu învelitoare țiglă metalică, termosistem exterior din polistiren, tencuieli decorative și cărămidă decorativă la exterior. Uşa de acces în bloc este din PVC cu geam termopan și dispune de interfon. Blocul benficiază de două ascensoare. Categoria I a clădirii din punct de vedere al rezistenței la foc, coeficient de rezistență la seismicitate zona B, zonă neinundabilă.

Proprietatea este amplasată într-o zonă preponderent rezidențială, în dezvoltare din punct de vedere turistic, pe strada Walter Mărăcineanu, în Cartierul Platoul Izvor al municipiului Sinaia, zona semicentrală.

Apartamentul face parte din ansamblul rezidențial Belleview Sinaia, acesta fiind situat la intrare în localitate pe partea stângă (dinspre Comarnic), imediat după stația de carburant Lukoil, înainte de Mefin. În zonă sunt amplasate preponderent locuințe unifamiliale cu regim de înălțime mixt, precum și case de vacanță, unități hoteliere și pensiuni. Strada la care are acces proprietatea nu este sistematizată superior, utilităţile aferente existente pe amplasamente sunt cele uzuale necesare: apă - canalizare, energie electrică, gaz metan, telefonie, cablu TV, Internet.

36,315.00 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: