Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Platforma industriala Hidromecanica Brasov, teren în suprafață de aproximativ 95.000 mp și construcții cu suprafață construită de aproximativ 57.000 mp

Cod produs: 27614, Brasov - Brasov, HIDROMECANICA S.A.

Specificatii:

Stoc1 1

Fabrica motoare si turbosuflante
Socieatatea este localizata in nord-estul Brasovului, intr-o zona preponderent industriala, fiind de fapt in interiorul platformei ce apartinea SC Tractorul SA. Avantajul principal al locatiei este distanta relativ mict fata de centura ocolitoare a municipiului Brasov, ceea ce confera societatii accesibilitate usoara.

HIDROMECANICA SA a fost infiintata ca firma particulara in 1880, in Brasov - oras cu o mare traditie industriala. Dupa 1982 HIDROMECANICA a cunoscut o dezvoltare fara precedent, echipamentul tehnologic a fost innoit in proportie de peste 80%. Tehnologiile si echipamentele de fabricatie din HIDROMECANICA au fost dezvoltate in conceptul asigurarii calitatii, productivitatii si flexibilitatii productiei.
HIDROMECANICA este o societate privata cu un profil complex de fabricatie bazat atat pe produse de conceptie proprie cat si pe familii de produse dezvoltate dupa mai multe licente. Organismul de certificare TÜV SÜD al firmei TÜV Management Service GmbH certifica in conformitate cu procedurile TÜV SÜD ca firma HIDROMECANICA a stabilit si a aplicat Sistemul de Management al calitatii in conformitate cu cerintele DIN EN ISO 9001:2008. Obiectul de activitate al companiei este Fabricarea de motoare si turbine (conform codului CAEN 2811)
In cadrul activitatilor secundare au fost incluse (produse si servicii):
• proiectarea, producerea si comercializarea de transmisii hidraulice, hidromecanice, speciale, piese de schimb si reductoare pentru locomotive, masini de constructii, rutiere, feroviare, militare de transport, turbosuflante pentru supraalimentarea motoarelor diesel si piese de schimb turbosuflante, convertizoare hidraulice de cuplu cu palete fixe si reglabile, piese de schimb pentru autovehicule si tractoare, pompe, compresoare, cuplaje hidraulice, semifabricate turnate din fonts, otel, aliaje neferoase, semifabricate forjate, confectii metalice si parti componente, operatii de tratare si acoperire a metalelor;
• piese turnate, forjate si matritate, realizate prin procedee speciale;
• repere, produse la tema, reparatii, alte activitati (comerciale sau sociale);
• cercetare aplicativa;
• dezvoltare experimentala;
• testari si analize tehnice;
• efectuarea operatiunilor de comert exterior, engineering;
• recuperarea deseurilor si resturilor metalice si nemetalice reciclabile

Activul este compus dintr-un teren intravilan cu suprafata de 97.427 mp pe care sunt amplasate constructii specifice pentru productie- Hale, depozite, constructii auxiliare si anexe. Activul are in componenta sa urmatoarele cladiri:

1)Hala productie -17.493 mp;

2)Hala productie -8.046 mp;

3)Hala productie -7.246 mp;

4)Hala productie –11.011 mp;

5)Hala productie –3.748 mp;

6)Hala productie –1.571 mp;

7)Hala productie -753 mp;

8)Hala productie- 605 mp;
Aditional halelor mentionate, activul include si urmatoarele constructii:

12 depozite cu o suprafata toatala de 2162 mp;

7 constructii auxiliare cu suprafata totala de 2645 mp;

2 anexe cu suprafata totala de 199 mp;

8 anexe neinscrise in CF cu suprafata totala de 337 mp;

Avantajul principal al acestui activ este amplasarea terenului, acesta fiind foarte aproape de centrul orasului Brasov.

5,519,325.90 EUR

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: