Contacteaza-ne!   Telefon: +40 213 266 014/015  |  E-mail: sales@citr.ro

Imobil situat in Rm. Valcea-Raureni, str. Macesului, nr. 6

Cod produs: 13471, Valcea - Rîmnicu Vâlcea, CONCEFA S.A.

Specificatii:

Intravilanda
Suprafata teren (m2)76692

Imobil situat in Rm. Valcea-Raureni, str. Macesului, nr. 6
Imobilul este inscris în CF nr. 12178 Rm. Valcea, nr. Cadastral al parcelei 4802-4801, reprezentand: teren in suprafata de 76691,79 mp pe care este edificat : bloc locuinte, cu demisol, parter si mansarda ; baraca locuinte ; club si magazii, alimentara, laborator, spalatorie
Proprietatea se afla in zona industriala Raureni periferie Ramnicu-Valcea, la strada. Macesului, la nr. 6, incinta se invecineaza cu alte spatii industriale in partea stanga si dreapta, in spate teren liber, in fata drum acces incinta. Accesul se face direct din strada, la fatada, pietonal si auto.
Terenul in suprafata de 76691,79 mp, o parte plan, o parte cu panta usoara, cu racorduri la utilitati si acces, de forma neregulata, constructiile beneficiaza de toate utilitatile (retea de apa locala incinta, canalizare, electrica, gaze-neracordat, telefonie ).
Accesul la caile de transport in comun se face usor - statie de autobuz la cca. 400m.
Construcţii:
1. Cladire spatiu birouri: D+P+E+M, cu inaltime de 2,7 m pe nivel, cu structura de rezistenta din cadre de beton armat, cu planseu de beton armat, anvelopa din caramida si BCA, acoperis sarpanta lemn cu invelitoare din tigla. Interiorul prezinta camere birouri, hol acces, camere anexe vestiare si grupuri sanitare.
Suprafata desfasurata luata in calcul este de Sd = 2402,5 mp.
Suprafata construita luata in calcul este de Sc = 592 mp.
Suprafata utila luata in calcul este de Su = 2018 mp
Intrarea in incinta se face direct din drum acces incinta.
Interiorul anexei de birouri prezinta un grad de finisare normal, potrivit functiunii actuale. Cladirea are tamplarie interioara si exterioara din lemn cu geam simplu, instalatii electrice de iluminat si prize, instalaţii termice existente cu CT murala si corpuri radiante din tabla. Fisaje normale cu vopsea lavabila, in spatii umede sunt faiante; pardoseli din gresii, parchet laminat partial, partial cu linoleum in birouri;
Cladirea a fost construita in anul 2002.

2. Cladire spatiu laborator si spalatorie: sunt 2 clădiri P, cu inaltime de 2,7 m pe nivel, cu structura de rezistenta din diafragme caramida cu stalpisori si plafoane din beton armat, anvelopa din caramida si BCA, acoperis sarpanta lemn cu invelitoare din placi azbociment ondulat. Interiorul prezinta camere birouri, hol acces, anexe depozitare.
Suprafata desfasurata totala luata in calcul este de Sd = 307,82 mp.
Suprafata construita luata in calcul este de Sc = 307,82 mp.
Suprafata utila luata in calcul este de Su = 258,5 mp
Intrarea in incinta se face direct din drum acces incinta.
Interiorul anexei prezinta un grad de finisare inferior, potrivit functiunii actuale. Cladirea are tamplarie interioara si exterioara din lemn cu geam simplu, instalatii electrice de iluminat, prize si instalaţii termice inexistente. Fisaje normale cu var, nu sunt spatii umede ; pardoseli din ciment sclivisit;
Cladirile a fost construita in perioada 1985-1995,.

MENTIUNE: Cladirile ramase, inca existente in acte si doar partial fizic, sunt in stare avansata de uzura fizica si mai ales morala, si nu prezinta interes pt. valorificarea lor pe piata imobiliara, in concluzie nu aduc aport de valoare la valoarea de piata finala; asupra suprafetei construite totale ( Ad=1635,26 mp) a acestor constructii se va estima un cost de dezafectare de 25 eur/mp, valoare vehiculata de firmele de profil de pe piata locala a demolarilor; valoarea astfel obtinuta- costul de dezafectare- se va scadea din valoarea finala de piata.


1,600,000.00 LEI

Pretul nu include TVA
 

Localizare produs

Produse din aceeaşi categorie: